Nogomet

Helder Postiga: "Nema problema s Ronaldom, golovi će doći"

Branimir Korać • nedjelja, 17.06.2012.
Helder Postiga: "Nema problema s Ronaldom, golovi će doći"
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo ima problema s efikasnosti na aktualnom Europskom prvenstvu, no njegovi suigrači ne vide problem. Helder Postiga je stao u obranu zvijezde portugalske reprezentacije najavivši kako Ronaldovo vrijeme i njegovi golovi tek dolaze...

Portugal i bez pogodaka Cristiana Ronalda ima snage pobjeđivati i to pokazuje na Europskom prvenstvu. U susretu s Dancima su uspjeli tri puta poslati loptu u mrežu, mogli su još toliko da je Ronaldo bio samo malo koncentriraniji, no za pobjedu je bilo dovoljno. Iako su slavili, Ronaldo nije bio pošteđen kritika.

"Ne postoji nikakav problem s Cristianom Ronaldom. Ljudi samo pričaju o njegovoj 'suši' i neefikasnosti, ali neka ne brinu, golovi će doći. Ima podršku svih suigrača, moramo igrati kao momčad, a onda će i Cristianu biti lakše", stao je u obranu Realove zvijezde Helder Postiga.

Postiga je zadovoljan situacijom u kojoj se Portugal nalazi te vjeruje kako mogu do prolaza.

"Ovisimo samo o sebi i to je ono što smo i željeli uoči posljednjeg meča u skupini. Na teren ćemo izaći tražiti pobjedu koja će nam omogućiti prolaz u četvrtfinale i mogućnost da to ostvarimo je prilična. Nakon nepravednog poraza u prvom susretu protiv Njemačke, mislim da možemo biti presretni sa situacijom u kojoj se nalazimo", dodao je Postiga.

Protiv Nizozemske očekuje vrlo tešku utakmicu, svjestan je da Nizozemci žele utišati kritičare i pokazati da nisu bez veze nazivani jednim od favorita za naslov prvaka.

"Nećemo ništa olako shvatiti u tom susretu. Znamo da oni žele ostvariti čudo, ali mi ćemo se postaviti pametno i u glavi će nam biti činjenica da imamo mogućnost izboriti prolazak u četvrtfinale. Sve je u našim rukama i ne smijemo to ispustiti. Nizozemska ima sjajnu momčad, posebno u vezi i napadu, ali mislim da su dva poraza ostavili traga na njima i to moramo iskoristiti", kaže Postiga.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!