Nogomet

Neuer: "Grčka nam može zaprijetiti, poput Danske"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 18.06.2012.
Neuer: "Grčka nam može zaprijetiti, poput Danske"
Foto: Kristijan Komarica

U četvrtfinalu njemačkoj reprezentaciji suprotstavit će se Grčka, a sudeći po izjavama Manuela Neuera Elf neće podcijeniti protivnika. Vratar Bayerna naglašava kako Grci, baš poput Danac, svakom mogu zadati probleme...

Nakon grupne faze Europskog prvenstva Njemačka je i dalje "neokrznuta" i s tri pobjede ulazi u četvrtfinalni susret protiv Grčke. U borbi za polufinale nedvojbeno su favoriti, ali znaju da je pred njima zahtjevnih 90 minuta.

"Imali smo želju da u grupnoj fazi upišemo pobjede u sva tri ogleda. No, skupina nije bila nimalo lagana jer su sve momčadi pokazale određene kvalitete", analizirao je vratar Manuel Neuer prvi dio natjecanja, prije nego što se okrenuo četvrtfinalu.

"Nećemo podcijeniti Grčku. Poznato nam je da je to ekipa koja, kao i Danska, može svakom zadati velike probleme", poručio je čuvar mreže Bayerna za Goal.com.

Također, na kraju je uoči ogleda koji je na rasporedu u Gdanjsku 22. lipnja zaključio o Grčkoj: "Agresivni su, imaju respektabilne rezultate, bazirane na fizičkoj spremi te velikoj želji i motivaciji."

EP 2012. - Skupina A

1Češka 34:5-16
2Grčka 33:304
3Rusija 35:3+24
4Poljska 32:3-12

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2012. u 19:41
    "U četvrtfinalu njemačkoj reprezentaciji suprotstavit će se Njemačka" - sumnjam :)
    Obrisan korisnik