Tenis

Čilić: "Nikad se nisam bolje osjećao uoči Wimbledona"

Josip Tolić • srijeda, 20.06.2012.
Čilić: "Nikad se nisam bolje osjećao uoči Wimbledona"
Foto: EPA

Marin Čilić dao je intervju za jedan teniski sportski portal po dolasku u Wimbledon. Kaže da ga veseli povratak u All England Club i da je u vrhunskoj formi pred početak turnira. Osvrnuo se i na odluku londonske policije da pokrene istragu zbog postupka Davida Nalbandiana u finalu Queen'sa.

Hrvatski tenisač Marin Čilić priprema se za treći Grand Slam turnir sezone, Wimbledon. Nakon osvajanja ATP turnira u Queens'u, Čilić je stigao u All England Club i oduševio se viđenim.

"Ostao sam iznenađen kad sam čuo da će se policija umiješati jer to nije napravio namjerno. Policija je pretjerano reagirala", o policijskoj istrazi protiv Davida Nalbandiana nakon povređivanja linijskog suca u finalu ATP turnira u Queen'su.

"Zaista je lijepo biti ovdje u Wimbledonu. Tereni ne mogu izgledati savršenije", izjavio je Međugorac za thetennisspace.com.

"Prvi je dan uvijek najuzbudljiviji, kada gledate ovo mjesto ponovno i jednostavno uživate što ste ponovno na travnatim terenima. Malo je drugačije nego na Queens'u, malo sporije", dodao je.

"Nikad se nisam bolje osjećao uoči Wimbledona tijekom svih ovih godina igranja na travi. U dobroj sam formi - došao sam u Queen's osjećajući se prilično dobro, no nakon turnira osjećam se još i bolje i točno sam tamo gdje želim biti prije Wimbledona. Nije to samo samopouzdanje, nego činjenica da osjećam loptu mnogo bolje i igram mnogo bolje", zaključio je 23-godišnjak najavu najpoznatijeg svjetskog teniskog turnira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Caracalla21.06.2012. u 13:38
    "Nikad se nisam bolje osjećao uoči Wimbledona" - u prevodu poraz u prvom kolu i onda pitanje kako se to desilo?
    Caracalla
  • Obrisan korisnik20.06.2012. u 21:36
    Riječi ti se pozlatile Čilkane. Nalbandian heroj, a ne zločinac :D
    Obrisan korisnik
  • narada10820.06.2012. u 19:48
    nisam nigdje procitao, ja sam gledal mec na zivo. Ili pogledaj na www.theboodles.com
    narada108
  • Obrisan korisnik20.06.2012. u 19:40
    di si to procito pajdo daj da i ja vidim :D
    Obrisan korisnik
  • narada10820.06.2012. u 19:12
    Marin je igrao protiv Isnera na Boodles-u (kaj se to ne najavi gore u clanku kad je vec u Londonu??). Marin izvrstan, dobio u dva seta, ne pamtim kad sam ga vidio tako dominantnog, cak se i smjeskao na terenu. Cak se moze susreti sa Nalbandianom (koji bi trebao proci Almagra) u finalu ...
    narada108