Rukomet

Bojan Skoko pojačava redove Croatia osiguranja Zagreb

Josip Piršljin • četvrtak, 21.06.2012.
Bojan Skoko pojačava redove Croatia osiguranja Zagreb
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski rukometni prvak Croatia osiguranje Zagreb doveo je novog igrača u svoje redove. Obranu će pojačati Bojan Skoko iz Cimos Kopera.

Nakon nekoliko značajnih igračkih odlazaka iz momčadi Zagrebaša, za hrvatskog će prvaka od nadolazeće sezone igrati Bojan Skoko, pivot koji je prošlih godina nastupao u slovenskom Cimosu iz Kopra.

31-godišnji rukometaš je sa Zagrebom potpisao ugovor na dvije godine, a koristit će se uglavnom u obrambenim zadacima. U redovima slovenskog kluba prošle je sezone došao do četvrtfinala Lige prvaka.

"Zagreb je jedan od najboljih klubova u regiji koji ostvaruje odlične rezultate u Europi svake godine. Niti jednog trenutka nisam dvojio kada sam dobio ponudu", rekao je Skoko za portal balkan-handball.com.

Rođeni Beograđanin nastupao je jedno vrijeme i za Partizan u kojem je igrao na poziciji pivota: "Nisam još razgovarao s trenerima. Uglavnom, doveden sam zbog obrane i to će mi biti primarni zadatak. Naravno, pomoći ću i u napadu kad god zatreba", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 14:52
    ako je to pojacanje nek se ubiju,sramota
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 18:58
    ajde i konačno dobra vjest iz kluba.da se ne piše samo o odlascima. Zagreb je prevelik klub da bi samo tako trbao propustiti sezonu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 15:51
    Zanimljivo pojačanje. Chema Rodriguez je potpisao za Veszprem. Doći će još Nagy i Oneto iz Barcelone. Sinoć je potpisao za Pick Szeged još i Jonas Larholm.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 01:46
    Ko je sljedeći, Kajganić :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 00:39
    e moj wlaho bubnes i ziv ostanes...
    Obrisan korisnik