Nogomet

Marco Reus: "Razočaravajuće je što još nisam dobio priliku"

Josip Piršljin • četvrtak, 21.06.2012.
Marco Reus: "Razočaravajuće je što još nisam dobio priliku"

Perspektivni nogometaš njemačke reprezentacije Marco Reus izrazio je svoje nezadovoljstvo što mu izbornik Löw dosad nije pružio priliku nastupiti na jednoj od utakmica Europskog prvenstva.

Njemačka u petak igra četvrtfinalni dvoboj protiv Grčke nakon što je Elf u svojoj skupini ostvario maksimalan broj bodova. U te tri utakmice izbornik Joachim Löw nije koristio usluge Marca Reusa koji se nada određenoj minutaži.

"Razočaravajuće je što još nisam dobio priliku. No, moram prihvatiti odluku izbornika premda je to lakše reći nego učiniti. Teško se nosim s tim jer nisam naviknuo na takav osjećaj", rekao je još uvijek igrač Borussije iz Mönchengladbacha.

"U nogometu se sve odvija jako brzo. Moraš čekati svoju priliku i potom je iskoristiti na najbolji mogući način. Imam 23 godine stoga nisam više toliko mlad", izrazio je Reus svoje nezadovoljstvo "grijanjem klupe".

Od sljedeće bi sezone trebao nastupati u dresu njemačkog prvaka Borussije iz Dortmunda koja očekuje velike stvari od njega, no Löw mu još toliko ne vjeruje. "Imamo mnogo mladih igrača u momčadi, a ja mogu igrati na svim napadačkim pozicijama. Spreman sam igrati i nadam se kako ću dobiti priliku", zaključuje Reus.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 14:35
    ma ne volim ovako kad igrači javno iznose svoje nezadovoljstvo bili oni u pravu ili ne! i to tokom prvenstva. 
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 13:52
    Gotze je propustio cijelu polusezonu zbog ozljede i pitanje je u kakvoj je formi dok Reus igra na poziciji Podolskog a ne Mullera, inače Muller je bio jedan od boljih igrača u grupnoj fazi od Nijemaca i igra zato jer je jači u obrambenom dijelu nego oba navedena igrača, tak da zasad ne vidim... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 12:49
    zna se zasto poldi igra... daje lowu da ga buba...
    Obrisan korisnik
  • Vugi722.06.2012. u 01:28
    Komotno taj dečko može igrati umjesto Mullera. Ne znam čemu forsiranje tog igrača...
    Vugi7
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 00:38
    Kome se ne svidja sjediti na klupi neka napusti kamp reprezentacije i rijesio je problem!!! Bez obzira da li taj neko u pravu ili ne. Ponekad su cudne izmjene , postavke izbornika, ali kad ima rezultate ne moze se nista reci negativno , Low to ima tako da im je bolje da sute i cekaju svoju priliku... [više na forumu]
    Obrisan korisnik