Tenis

Lučić: "Malo sreće, olakšanja, svega"

Josip Piršljin • petak, 22.06.2012.
Lučić: "Malo sreće, olakšanja, svega"
Foto: Maja Giljanović

Mirjana Lučić, hrvatska tenisačica, izborila je mjesto u glavnom ždrijebu Wimbledona pobjedom u kvalifikacijama nad Nizozemkom Schoofs, a nakon meča izjavila je kako je osjetila olakšanje i sreću.

Bivša polufinalistica Wimbledona Mirjana Lučić ušla je u glavni dio turnira u Londonu nakon što je u trećem kolu kvalifikacija svladala Bibiane Schoofs. To će joj biti šesti put da igra u glavnom ždrijebu njenog najdražeg natjecanja.

"Bilo je malo sreće, olakšanja, svega. Malo je nedostajalo da ne trebam igrati kvalifikacije, no kada sam saznala da nisam u glavnom ždrijebu shvatila sam to kao dobru pripremu. Igrala sam protiv vrlo zahtjevnih protivnica", rekla je Lučić.

"Schoofs je odigrala nevjerojatno u prvom setu. Nisam osjećala da igram loše, ali sam uspjela spasiti tri set-lopte i stvarno sam sretna zbog toga. Pobijedila sam u dva seta", zadovoljna je bila hrvatska tenisačica.

Lučić je prije 13 godina igrala u polufinalu gdje je od nje bila bolja Steffi Graf i Wimbledon joj je ostao u lijepom sjećanju. "Jednostavno volim taj turnir. Jedan je od najvažnijih i najboljih na svijetu. Tu se skupi sve najbolje što tenis nudi i uvijek sam uzbuđena kad se vratim", zaključila je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 12:40
    sretno micika u wimbledon
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 01:26
    Nakon Wimbledona 1998. je otisla od oca, a u wimbledonu 1999. je ostvarila najveci rezultat karijere. Nema poante, cinjenice, a o ovom drugom se moze raspravljati, ali ne zelim.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 01:20
    Nakon 1999 je otišla u SAD. Mada godina nije bitna, ti si se toga uhvatio. Suština ti je kriva, emocionalne traume nisu ozljede lista ili lakta da se tek tako prebole i zaliječe a ti pričaš o crno-bijelome gledanju. Vidi slučaj Dokić, disfunkcionalne obitelji odražavaju se na... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 01:07
    Ti si napisao da je od oca otišla 1999, a nije nego 1998. je li to 'lupetanje' i razlog da se nabija na nos?  Ostalo je mišljenje na koje svatko ima pravo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2012. u 23:31
    Ti ga stvarno voliš lupetati vidim, prvo ono da nitko od naših osim Ivaniševića nije dobio wc pa sad ovo. Ako kažeš da nije crno bijeli, onda bi trebao stvari staviti u perspektivu. Nije bila supertalent, lol. Očito znaš više i od Bollettieria, evala.
    Obrisan korisnik