Tenis

Karlović: "Suci su bili pristrani, osjećam se prevarenim"

Vedran Babić • četvrtak, 28.06.2012.
Karlović: "Suci su bili pristrani, osjećam se prevarenim"
Foto: Kristijan Komarica

Poslije poraza u drugom kolu Wimbledona od Andyja Murraya, Ivo Karlović jasno je izrazio svoje nezadovoljstvo određenim sudačkim odlukama u ključnim trenucima dvoboja...

Andy Murray pobijedio je Ivu Karlovića 7:5, 6:7 (5), 6:2, 7:6 (4) na Središnjem terenu All England Cluba. Poraz kao poraz vjerojatno ne bi toliko "pekao" hrvatskog tenisača da se, po njegovom mišljenju, nije donijelo nekoliko pogrešnih odluka na njegovu štetu.

Naime, nekoliko puta tijekom meča, mahom u važnim trenucima, Karloviću su bili suđeni prijestupi kod servisa.

"U cijelom mom životu nisam imao ovoliko prijestupa. Bilo ih je 11. Nisu bile dosuđene kod 30-0 ili 40-0 nego uvijek kada je bilo 30-30 ili u tie breaku. Je li ovo Davis Cup ili Wimbledon?", ogorčeno je zborio Karlović.

"Nakon ne znam ni ja koliko prijestupa povukao sam se korak unatrag, no oni su opet vidjeli prijestupe. Ovo je neviđeno, neviđeno. Ovo je Wimbledon, Središnji teren, i oni to čine. Ovo je s***e."

"Nakon ovog meča, ovaj turnir je za mene izgubio kredibilitet", dodao je "Div sa Šalate" i zaključio: "Osjećam se prevarenim, ne znam što reći."

Za kraj je Karlović "bocnuo" organizatore kazavši kako su linijski suci "definitivno bili pristrani."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matcky9629.06.2012. u 11:31
    Ne želim pomisliti što bi bilo kad bi Murray ušao u finale.
    matcky96
  • Obrisan korisnik29.06.2012. u 11:28
    Nije Wimbledon namješten turnir neg se kroz se forsira Murray da konačno netko iz UK osvoji turnir, ionako Škotska kreće k nezavisnosti 2014, a još se nije rodio engleski ili sjevernoirski ili velški tenisač koji može osvojiti Wimbledon. U ženskoj konkurenciji da i ne... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir29.06.2012. u 10:53
    Bez obzira tko je bio bolji, ostaje činjenica da su suci(sutkinja) , direktno odlučili 4 set.
    Mithrandir
  • matcky9629.06.2012. u 10:38
    Dobro ajd Karlović je zaslužio pobjedu po nekima. Ali ovo što je rekao philadelphia ispada ko' da je Wimbledon namješten turnir. Samo se bojim da ovakve stvari suci neće raditi kasnije kada bude igrao Murray.
    matcky96
  • Obrisan korisnik29.06.2012. u 09:25
    Sama činjenica da je režiser svako malo uperio kamere prema toj sutkinji dovoljno govori. Čak i na kraju meča je umjesto igrača snimao nju :)
    Obrisan korisnik