Nogomet

Mršić: "Zadovoljni pobjedom, ne i igrom"

Ivana Strahija • petak, 06.07.2012.
Mršić: "Zadovoljni pobjedom, ne i igrom"
Foto: Ivana Strahija

Nogometni klub Osijek započeo je svoju europsku avanturu, no andorskog predstavnika Osječani su slomili tek u završnici utakmice u Andorra la Velli.

Santa Coloma nije smjela biti toliko težak protivnik Osječanima, koliko to rezultat daje naslutiti. Trener Stanko Mršić priznao je da je očekivao bolju igru:

"Domaćini su se pokazali kao tvrd orah, ali prije svega mislim da moji igrači nisu bili na pravoj razini. I put od 14 sati sigurno je djelovao na njih. Nadam se da će u uzvratu biti svježiji i puno bolji nego danas. Međutim, igra se na pobjedu, i mi smo je ostvarili. Nismo iskoristili još dvije prilike, ali i oni su bili opasni, imali dosta prekida", rekao je Glasu Slavonije.

Mršić nije štedio svoje igrače: "Dosta je bilo slabih igrača. Nadam se da je to bilo samo ovu utakmicu i da će već u sljedećoj biti bolje. Najveći problem nam je nedostatak kreativaca, koji bi mogli i zadržati loptu, ne žuriti s njom. Ovo što smo pružili po meni je premalo, ali eto, dobili smo u gostima i ta pobjeda čini me zadovoljnim."

Minimalna pobjeda ipak se može prihvatiti kao uspjeh, s obzirom na navedeno, ali i gostujući teren, a osječki strateg obećava navijačima mnogo bolju utakmicu na vlastitom stadionu.

"Prolazak ne bi smio doći u pitanje. I oni će imati težak put, a mi sigurno u uzvratu nećemo ludovati. Ovo je dobar rezultat, a vjerujem da u Gradskom vrtu nećemo ovako slabo igrati."

Uzvrat Osječani sa Santa Colomom igraju 12. srpnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.07.2012. u 15:50
    Stvarno veliki povjesni uspjeh u Andori.Kako će tek izgledati u drugom pretkolu.
    Obrisan korisnik
  • dullknife06.07.2012. u 13:33
    evo izgovora...teren su skratili pa nismo mogli razviti svoju prepoznatljivu igru..
    dullknife