Nogomet

Mladi hrvatski veznjak preselio u Heracles

Lovro Štrbinić • subota, 07.07.2012.
Mladi hrvatski veznjak preselio u Heracles
Foto: Duje Bonačić

Mladi hrvatski vezni igrač Dario Vujičević postao je član nizozemskog Heraclesa. S novim klubom je dosadašnji igrač Twentea potpisao ugovor na dvije godine, s opcijom produženja za još jednu godinu.

Završetkom prošle sezone Dario Vujičević otišao je iz Twentea i postao slobodan igrač, a potraga za novim klubom rezultirala je potpisom ugovora s drugim nizozemskim prvoligašem, Heraclesom iz Almela.

Mladi veznjak neko vrijeme je proveo na probi u Heraclesu, prije nego što je došla pozitivna povratna informacija. "Zadovoljni smo što je Dario došao u klub. Potreban nam je igrač njegove kvalitete", rekao je direktor Heraclesa Nico-Jan Hoogma.

Također, zadovoljan je bio i 22-godišnji hrvatski nogometaš. "Mogao sam birati između nekoliko klubova, ali ovdje se dobro osjećam i to je bilo ključno kod odabira", rekao je Vujičević prilikom potpisa ugovora.

Vujičević je, inače, u mlađim kategorijama nosio dres Schalkea, kasnije je prešao u Twente, klub u kojem je debitirao u seniorskom nogometu. Jednu polusezonu je proveo na posudbi u VVV Venlu, a u karijeru je zabilježio i nekoliko nastupa za mladi reprezentaciju Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.07.2012. u 07:28
    Koja druga liga čovječe, pogledaj malo tablicu pored? Ili pročitaj tekst kako spada...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2012. u 13:21
    koji konj iz twenta u drugu ligu ... a mogo i u njemacku
    Obrisan korisnik