Košarka

Jamon Lucas Gordon stavio potpis na ugovor s Efesom

Branimir Korać • utorak, 10.07.2012.
Jamon Lucas Gordon stavio potpis na ugovor s Efesom
Foto: Bruno Karadža

Bivši igrač Splita, a sada već i Galatasaraya, Jamon Lucas Gordon, novo je pojačanje Anadolu Efesa uoči nadolazeće sezone. Pouzdani branič trebao bi pojačati vanjsku liniju turskog kluba...

191 centimetar visoki branič Jamon Lucas Gordon je najnovije pojačanje Anadolu Efesa. Gordon u Efes dolazi nakon niza vrlo dobrih sezona u posljednjih nekoliko klubova, u najboljim je košarkaškim godinama i trebao bi biti značajno pojačanje u vanjskoj liniji.

Ovaj svestrani i pouzdani 28-godišnjak je prošle sezone nosio dres Galatasaraya u kojem je u 36 prvenstvenih utakmica upisivao u prosjeku 9.5 poena, 4.4 asistencije i 3.5 skoka.

Prije Galatasaraya s uspjehom je nosio dres i Olympiakosa, a još je nastupao i u dresu Kölna, Splita i Maroussija. U posebno dobrom sjećanju ostao je navijačima Splita gdje je bio kratko, ali je pokazao o koliko kvalitetnom igraču je riječ.

Inače, Gordon je odličan obrambeni igrač o čemu svjedoči i titula najboljeg obrambenog igrača sezone za vrijeme studija koji je pohađao na University of Virginia Tech.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!