Nogomet

Dinamo iz Moskve i Monaco doveli pojačanja iz Nizozemske

Borna Rupnik • srijeda, 11.07.2012.
Dinamo iz Moskve i Monaco doveli pojačanja iz Nizozemske
Foto: Ivana Strahija

Nizozemska će liga u narednoj sezoni biti siromašnija za Otmana Bakkala i Emira Bajramija, koji su pronašli angažmane u Rusiji i Francuskoj...

Otman Bakkal, 27-godišnji vezni igrač marokanskog podrijetla koji iza sebe ima jedan nastup za nizozemsku nacionalnu selekciju iz 2009. godine, potpisao je trogodišnji ugovor s moskovskim Dinamom.

PSV iz Eindhovena nije uspio produžiti ugovor sa svojim igračem te je Bakkal u Rusiju otišao bez odštete, nakon što je godinu dana proveo na posudbi u Feyenoordu. "Dinamo je ambiciozan klub i ispunio je sva moja očekivanja. Mislim da sam odlično izabrao", rekao je Bakkal po dogovoru s novim poslodavcem.

Francuski Monaco, klub hrvatskog reprezentativnog vratara Danijela Subašića, odlučio je u svoje redove dovesti 24-godišnjeg Šveđanina Emira Bajramija, koji dolazi na jednogodišnju posudbu.

Bajrami je kao vezni igrač karijeru počeo u Elfsborgu, a posljednje je dvije sezone proveo u nizozemskom Twenteu. Za reprezentaciju je nastupio 15 puta, a u momčadi Claudija Ranierija bit će novo ime na popisu pojačanja, zajedno s Giulyjem, Poulsenom i Baraziteom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 15:57
    Barazite, Guily, Poulsen i Bajrami... čini mi se dosta dobro, ne vjerujem da će ispast ove godine, ali koliko će daleko vidjet će se...
    Obrisan korisnik