Nogomet

Hulk: "Niti sam razgovarao, a niti dogovarao prelazak u Chelsea"

Branimir Korać • srijeda, 11.07.2012.
Hulk: "Niti sam razgovarao, a niti dogovarao prelazak u Chelsea"
Foto: EPA

Brazilski reprezentativac i član Porta po nekima je već igrač Chelseaja, međutim on to negira i tvrdi kako nije s nikim pregovarao, pa tako niti s Chelseajem...

Jedan od igrača koji je okarakteriziran kao zvijezda ovoljetnog prijelaznog roka je i brazilski reprezentativac Hulk. Odlični napadač je član Porta, međutim iako su ga mnogi već preselili u Chelsea, on tvrdi kako to nema veze s istinom.

"Nisam dogovorio ništa niti s Chelseajem, a niti s bilo kojim drugim klubom. S Portom imam ugovor još četiri godine, a u ovom trenutku sam fokusiran na reprezentaciju i Olimpijske igre, a ne na klupsku karijeru", rekao je Hulk.

Brazilac je dodao kako sve oko eventualnog transfera inače obavlja njegov menadžer.

"Ja ne razgovaram, a niti pregovaram s nikim. Kao što je dobro poznato i već svi znaju, pregovore i razgovore s klubovima uopće ne pratim niti me zanimaju jer bi mi samo odvraćali pozornost. Imam menadžera koji je zadužen za takve stvari", dodao je Hulk.

Inače, 25-godišnji napadač poznat je kao sjajan strijelac s visokim postotkom realizacije, a Chelsea je klub koji na tržištu traži već duže vrijeme upravo takvog igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 22:30
    u svakom slučaju bilo bi dobro da dođe hulk. trenutno chelsea nema velik izbor napadača. torres oscilira, lukaku će na neku posudbu i ostaje samo daniel s. što je premalo za nekih 70 utakmica u sezoni.  u veznom redu su mata,hazard,ramires, marin, lampard a navodno je chelsea kupio... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • snoopy11.07.2012. u 20:40
    hulk u portu igra najviše na desnom krilu i dobro bi došao chelseau, jer im fali krilo
    snoopy
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 19:58
    hulk je potreban chelsiju.to je jedini kotačić koji fali.treba nam beskompromisne žestine u napadu!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 14:47
    Torres, Sturridge, Mata, Lukaku, mislim Hulk je nešta tip igrača Drogbe, no mislim da nije prekopotreban Chelseu pogotovo jer mislim da bi Torres mogao odigrati jednu jako dobru sezonu, ako je suditi po pokazanom na EURU.
    Obrisan korisnik