Nogomet

Cico Kranjčar doveo bivšeg igrača Zagreba i Rijeke

Josip Tolić • srijeda, 11.07.2012.
Cico Kranjčar doveo bivšeg igrača Zagreba i Rijeke
Foto: Sandro Donda

Nekadašnji nogometaš Zagreba i Rijeke, Crnogorac Radomir Đalović, prešao je u redove iranskog prvaka Sepahana iz Isfahana koji vodi hrvatski trener Zlatko Cico Kranjčar.

Crnogorski nogometni reprezentativac Radomir Đalović prešao je u redove iranskog prvaka Sepahana koji vodi bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar. Iznos transfera iz ruskog prvoligaša Amkara iz Perma iznosi 600.000 eura.

Đalović je tijekom svoje igračke karijere igrao za dva hrvatska prvoligaša. Tri je godine bio član Zagreba (od 2002. do 2005.), a u dva navrata pridružio se momčadi Rijeke (2007. i 2009.).

Zanimljivo je da je u Sepahanu još jedan bivši Zagrebaš, uz Đalovića i Cicu Kranjčara, koji je osvojio prvenstvo s Pjesnicima 2002., u momčadi je povremeni albanski reprezentativac Xhevahir Sukaj, koji je na posudbi iz Gençlerbirligija u Kranjčevićevoj boravio 2010.

29-godišnjem napadaču ovo će biti čak deseti klub u karijeri. Dosad je igrao za Jedinstvo iz rodnog Bijelog polja, Crvenu zvezdu, Železnik, Zagreb, Arminiju Bielefeld, Kayseri Erciyesspor, Rijeku, Rapid Bukurešt i Amkar Perm. Za crnogorsku reprezentaciju skupio je 26 nastupa i postigao sedam golova.

U Rusiji se Đalović ne može pohvaliti impresivnim učinkom. Dapače, u protekloj sezoni u Amkaru u 27 nastupa niti jednom nije zatresao mrežu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ronny198711.07.2012. u 23:25
    đale purgeru! :)
    ronny1987