Nogomet

Altintop iz Reala seli u Tursku, brazilsko pojačanje za Udinese

Borna Rupnik • subota, 14.07.2012.
Altintop iz Reala seli u Tursku, brazilsko pojačanje za Udinese
Foto: Kristijan Komarica

Hamit Altintop okončao je svoj boravak u taboru Real Madrida, a momčad Udinesea pojačava se Brazilcem koji ima iskustvo iz Bundeslige...

Potpisom četverogodišnjeg ugovora s Galatasarayem, Hamit Altintop odlučio je zaigrati u svojoj Turskoj. Istanbulski je velikan Real Madridu platio 3,5 milijuna eura odštete, a Altintop će zarađivati oko tri milijuna eura godišnje.

Altintop je rođen u Njemačkoj, a igrao je za Wattenscheid, Schalke i Bayern. Prošlog je ljeta kao slobodan igrač preselio u Kraljevski klub, no nije dobio veliku minutažu. Njegov brat blizanac, Halil Altintop, igra za Trabzonspor.

Talijanski Udinese u međuvremenu je dogovorio dolazak brazilskog veznog igrača Maicosuela, 26-godišnjaka koji je prošle dvije sezone branio boje Botafoga. Upisao je šest pogodaka u 54 nastupa.

Maicosuel je u sezoni 2009./2010. već igrao u Europi, u njemačkom Hoffenheimu, a u 27 je nastupa upisao tri pogotka. U Udinama je potpisao petogodišnji ugovor, a svom će novom klubu pokušati pomoći ući u Ligu prvaka. Udinese će 10. kolovoza saznati svog protivnika u četvrtom pretkolu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • bubici14.07.2012. u 16:12
    Da, baš mu je smetalo s desne strane konkurencija.
    bubici
  • Obrisan korisnik14.07.2012. u 14:22
    čini se da pomalo prazne mjesto za dolazak Lukice...
    Obrisan korisnik