Nogomet

Galatasaray doveo novo pojačanje u napadu

Mišo Gulić • subota, 14.07.2012.
Galatasaray doveo novo pojačanje u napadu
Foto: Bernard Jurišić

U redove turskog prvaka Galatasaraya pred početak nove sezone stiglo je novo pojačanje i to iz redova trećeplasiranog Trabzonspora, a riječ je o napadaču Buraku Yilmazu.

Nakon što je u izravnom obračunu u posljednjem prvenstvenom kolu odigrao neodlučeno u gostima kod najvećeg rivala Fenerbahčea te na taj način sačuvao bod prednosti na ljestvici, Galatasaray je u novu sezonu odlučio krenuti s još jačom momčadi.

Novo ime u svlačionici bit će dosadašnji napadač Trabzonspora Burak Yilmaz za kojeg je dogovorena odšteta od oko 5 milijuna eura. Turski napadač je za svoj bivši klub u dvije sezone postigao 55 zgoditaka, zbog čega je postao jedna od većih želja uprave novog turskog prvaka.

S obzirom da češki internacionalac Milan Baroš nije više u nekadašnjoj golgeterskoj formi, ali i da Sercan Yildirim nije u potpunosti ispunio očekivanja u prošloj sezoni, novo ime u vrhu napada bilo je i više nego neophodno.

U dosadašnjoj karijeri Yilmaz je po dvije sezoni bio članom prestala dva istanbulska velikana, Fenerbahčea i Bešiktaša, stoga nema sumnje kako će ovaj transfer imati dodatnu težinu u najvećem turskom gradu.

Sve što je preostalo do službenog predstavljanja je usuglašavanje igračevih primanja, no prema pisanju turskih medija, taj dio trebao bi biti završen do kraja dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.07.2012. u 11:26
    ove godine će Fener bit ispred njih
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.07.2012. u 16:06
    I u tim transferima turski velikani jedani naspram drugih iskazuju svoju moć
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.07.2012. u 16:03
    Turski velikani ne štede pare.Njima je bitno dovesti zvučno ime cijena nije bitna.
    Obrisan korisnik