Nogomet

Kranjčaru i Vukojeviću pojačanje iz Villarreala, Deportivu iz Sportinga

Ante Zovko • nedjelja, 15.07.2012.
Kranjčaru i Vukojeviću pojačanje iz Villarreala, Deportivu iz Sportinga
Foto: Dejan Popek

Dynamo Kijev dodao je u svoje redove još jednu napadačku opciju. Povratnik u Primeru Deportivo osigurao je posudbu braniča iz Portugala.

Niki Kranjčaru i Ognjenu Vukojeviću u Dynamu se pridružio Marco Ruben potpisavši petogodišnji ugovor. 25-godišnjak dolazi iz Villarreala koji je ispao u drugu španjolsku ligu.

2008. godine je u Španjolsku stigao iz River Platea, a prošle sezone postigao je devet golova u 31 prvenstvenom nastupu. U subotu je s tribina promatrao ogled prvog kola ukrajinskog prvenstva s Metalurgom iz Donecka.

Osim što će se boriti za naslov prvaka, Dynamo će nastupiti i u kvalifikacijama za ulazak u Ligu prvaka, gdje se uključuje u trećem pretkolu.

Dok je Villarreal pao u drugu ligu, Deportivo se uspio vratiti iz nje i bacio se na pojačavanje. Klub je potvrdio dovođenje brazilskog beka Evalda na posudbu iz lisabonskog Sportinga.

Evaldo je treći igrač koji je ovog ljeta stigao na Riazor iz Sportinga. Prije njega to su učinili Alberto Rodriguez i Andre Santos.

Upisao je 42 nastupa za Sporting od 2010., svoj četvrti portugalski klub nakon Porta, Maritima i Brage. 30-godišnjak je karijeru započeo u Atletico Paranenseu, a u Lisabonu se nije uspio izboriti za značajniju minutažu.

Deportivo je doveo i krilnog igrača iz Brage, Pizzija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.07.2012. u 00:40
    Novac klade valja
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2012. u 16:40
    Više nije ništa neobićno da se iz jakih zapadnih liga prelazi na istok.
    Obrisan korisnik