Zimski sportovi

NHL: Capitalsi produžili ugovor s Mikeom Greenom

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.07.2012.
NHL: Capitalsi produžili ugovor s Mikeom Greenom

Jedan od najboljih obrambenih igrača NHL-a Mike Green stavio je potpis na novi ugovor s Washington Capitalsima čiji će član tako biti još tri godine. Green je bio ograničeni slobodni igrač, a potpisom novog ugovora samo je potvrdio ono što se već odavno znalo...

Washington Capitalsi su riješili jedno važno pitanje. Pouzdani branič Mike Green prihvatio je novi ponuđeni ugovor i nosit će dres kluba iz glavnog grada i naredne tri sezone, potvrdili su iz kluba.

"Sretni smo i ponosni što smo uspjeli postići dogovor s Mikeom. Mike je jedan od najboljih obrambenih igrača lige i tek ulazi u svoje najbolje igračke godine. I dalje će biti jedan od najvažnijih igrača naše momčadi", potvrdio je predsjednik Capitalsa George McPhee.

Green je potpisao izdašan ugovor prema kojem će kroz tri godine zaraditi čak 18.25 milijuna dolara. U prve dvije sezone zaradit će po šest milijuna dolara dok će u posljednjoj sezoni dobiti 6.25 milijuna.

Prošle sezone je imao dosta problema s ozljedom i to je jedan od razloga što Capitalsi nisu bili onako uvjerljivi kako se očekivalo. Tijekom regularnog dijela sezone propustio je čak 47 utakmica te je u 32 pojavljivanja na ledu upisao tri gola uz četiri asistencije. U doigravanju je odradio 14 utakmica i zabio dva gola uz dvije asistencije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!