Nogomet

Glasgow Rangersi ostali bez još trojice igrača

Borna Rupnik • utorak, 17.07.2012.
Glasgow Rangersi ostali bez još trojice igrača
Foto: EPA

Nakon što su Glasgow Rangersi poslani u četvrti razred škotskog nogometa, objavljeno je kako će klub napustiti još trojica igrača koji su bili nositelji igre...

Reprezentativci Sjedinjenih Američkih Država Carlos Bocanegra i Maurice Edu te rumunjski reprezentativac Dorin Goian od ovoga ljeta više neće nositi dres posrnulog velikana škotskog nogometa, Glasgow Rangersa.

Uz zeleno svjetlo izvršnog direktora "novih" Rangersa, Charlesa Greena, spomenuti trojac krenuo je u potragu za novim poslodavcem.

"Goian, Edu i Bocanegra pokazali su veliku odanost klubu. Bili su spremni igrati za Rangerse u drugoj ligi, no ne možete očekivati od reprezentativaca svojih zemalja da igraju u četvrtoj ligi", poručio je Charles Green.

U škotskom Premiershipu u novoj će sezoni zaigrati momčad Dundeeja, koja je protekle sezone osvojila drugo mjesto u drugom razredu škotskog nogometa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.07.2012. u 19:29
    jao koliko dugo nece biti Old Firma..:( tezak je to udarac za škotski nogomet jer mislim ce Celtc osvojit prvenstvo sa 20 bodova prednosti..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.07.2012. u 16:24
    Ne mora značit,ali teško da će se ikakvi drugi scenarij dogodit...Može Celticu zapaprit Hearts Arbedeen ili pak Motherwell koji po meni imaju vrlo dobru ekipu ove sezone...
    Obrisan korisnik
  • nido17.07.2012. u 12:40
    Iako sam pristasa Celtica jako mi je zao Rangersa, steta za cijelu ligu jer je puno oslabljena i Celtic ce se setati do titule...
    nido