Nogomet

Rukavina: "Sretan sam zbog gola, ali u Zagrebu moramo biti bolji"

Branimir Korać • četvrtak, 19.07.2012.
Rukavina: "Sretan sam zbog gola, ali u Zagrebu moramo biti bolji"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dinamo je Razgradu odigrao ispod očekivanja, ali je bez obzira na to stigao do dobrog rezultata. Konačnih 1:1 s obzirom na prikazano nije uopće loš rezultat, a toga su svjesni i sami igrači...

Ante Rukavina je Dinamov junak nakon prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka. "Ruki" je ušao u posljednjim minutama utakmice, spasio mat situaciju pred svojim vratima, a na drugoj strani praktički u posljednjim sekundama glavom pogodio za konačnih 1:1. I sam je svjestan kako igra u Razgradu nije bila na vrhunskoj razini.

"Nismo bili na očekivanoj razini, ali na kraju imamo dobar rezultat. Bez obzira na to, u Zagrebu moramo biti maksimalno koncentrirani i dobro organizirani, bit će to sasvim drugačija utakmica za razliku od ove", kaže Šime Vrsaljko.

"Sretan sam zbog gola, ali to nije najvažnije, svejedno je tko je zabio, važno da smo uspjeli doći do pogotka u gostima. S ovim rezultatom će nam biti lakše u Zagrebu, ali svjesni smo kako ćemo morati igrati bolje", rekao je za službenu stranicu Dinama nakon utakmice Rukavina.

S njim se slaže i vratar Ivan Kelava koji je u nekoliko situacija u prvom dijelu spašavao Modre. Kod pogotka nije mogao ništa, ostao je sam s Marcelinhom, a i on kao Rukavina vjeruje u bolju igru.

"Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, nismo igrali kako smo trebali, ali nakon primljenog pogotka smo ubacili u brzinu više i došli do dobrog rezultata. Slijedi Inter pa uzvrat s Ludogorecom u kojem ćemo morati biti bolji i vjerujem da ćemo izboriti prolaz", dodao je Kelava.

"Sada znamo o njima puno više i znat ćemo se bolje postaviti nego u prvom susretu. Moram priznati da sam očekivao da ćemo biti bolji, no oni su se jako dobro postavili na terenu. Očekujem puno bolju igru u Zagrebu", rekao je Josip Pivarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.07.2012. u 15:28
    i sada pored toga svega, čačić je ispao trener koji je pogodio sa zamjenom...a zamjena je krajnje nelogična..ne zbog samih igrača koji su zamijenjeni, nego u 89. minuti on radi izmjenu..dakle, pri 1-0 za ludogorec, on u predzadnjoj minuti mijenja igrače i krade vrijeme samom sebi...sama je puka... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir19.07.2012. u 11:57
    Najbolje 3 minute u karijeri......dokaz kako se može utjecati na rezultat i u tako kratkom roku
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik19.07.2012. u 11:38
    bravo ante, zaslužio si, nije ni tebi bilo lako
    Obrisan korisnik