Nogomet

Willian ljut na čelnike Šahtara zbog odbijanja Chelseajeve ponude

Branimir Korać • subota, 21.07.2012.
Willian ljut na čelnike Šahtara zbog odbijanja Chelseajeve ponude
Foto: Kristijan Komarica

Brazilski reprezentativac Willian jedan je od brojnih igrača koje je Chelsea pokušao dovesti u svoje redove, no ti pokušaji su završili neuspješno. Nakon što je u javnost izašlo odbijanje Chelseajeve ponude od strane Šahtara, Willian je javno izrazio svoju ljutnju...

Chelsea je prije nekoliko dana poslao na Šahtarovu adresu službenu ponudu za brazilskog reprezentativca Williana, međutim Ukrajinci su odbili ponudu i odlučili zadržati svoju zvijezdu. Šahtarov trener Mircea Lucescu je potvrdio kako je ponuda odbijena rekavši da je Chelsea nudio 34 milijuna eura.

Willian je ispravio svojeg trenera i izrazio nezadovoljstvo ovakvim postupkom uprave kluba iz Donecka.

"Ne znam što je trener izjavio, ali znam da je ponuđena svota bila 25 milijuna eura. Bez obzira na cijenu, kod mene postoji velika želja za prelaskom u Chelsea i igranjem u redovima prvaka Europe", izjavio je Willian.

"Jako sam ljut što mi nisu dopustili odlazak. To bi bilo dobro i za mene i za klub. Bio bih u velikom gradu i mogao bih se još bolje razviti kao igrač, ovo nije poruka nikome jer svi već znaju da želim otići iz Šahtara", dodao je Brazilac.

U Chelseaju je već nekoliko igrača s kojima je Willian igrao i promjena sredine bi mu bila olakšana. "Već sam u reprezentaciji bio s Ramiresom i Davidom Luizom i bilo bi sjajno kada bismo zajedno zaigrali. Mislim kako problem ne bi trebao predstavljati niti dolazak Oscara jer mi ne igramo na istoj poziciji. Još uvijek se nadam da će se pronaći neko rješenje, nada umire posljednja", završio je Willian.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.07.2012. u 22:40
    možda je 25 milja funti što bi odgovaralo cifri od otprilike 34 milje eura što spominje trener inače, slažem se sa oskotok-om
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.07.2012. u 20:36
    ne znam šta čekaju ako je zbilja ponuđeno 34mil. sjajan novac, a i riješavaju se nezadovoljnog igrača
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.07.2012. u 18:29
    Ne kužim minuse, čovjek je dobro rekao. Pogledajte Adriana i Ronaldinha, čak i Ronalda. Brazilci su opasna roba. Uostalom, pogledajte lijepu našu, u Dinamo... nećemo o imenima.
    Obrisan korisnik
  • cameosis21.07.2012. u 18:22
    kako se mnogi brazilci raskilave kada neko vrijeme sviraju prvu violinu ... los odgoj.
    cameosis