Nogomet

Petev: "Napast ćemo Dinamo od prve minute"

nedjelja, 22.07.2012.
Petev: "Napast ćemo Dinamo od prve minute"

Ivajlo Petev, trener Ludogoreca, Dinamova protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka, najavio je kako će njegov sastav tražiti pobjedu u Maksimiru te nikako neće igrati defenzivno. Istaknuo je kako je češki sudac Příhoda na prvoj utakmici loše sudio, a nada se da to neće biti slučaj u Zagrebu.

Osvajač dvostruke krune u Bugarskoj, momčad Ludogoreca, sprema se za uzvratni susret drugog pretkola Lige prvaka protiv Dinama na Maksimiru. Trener kluba iz Razgrada Ivajlo Petev ima povjerenja u svoju momčad i smatra da može iznenaditi najbolju hrvatsku momčad.

"Mislim da obje momčadi zaslužuju poštovanje. Dinamo je protivnik visoke klase i bit će ga teško pobijediti. Nisam proučavao stvari i nemam nikakvo računalo, mi utakmicu protiv Dinama moramo pobijediti ako želimo igrati sa Šerifom ili Armencima", izjavio je bugarski trener.

Rezultat 1:1 iz prve utakmice Bugarima ne odgovara, stoga će morati tražiti pogodak. "Nećemo se braniti u Zagrebu, pazit ćemo na rezultat. Ako uspijemo prvi zabiti pogodak, imat ćemo šanse. Neću bježati od našeg stila igre. Tijekom susreta mijenjat će nam se zadaće, ali cilj će uvijek ostati isti", istaknuo je.

Dotaknuo se i dvojbenih sudačkih odluka u prvoj utakmici. "Za mene je 100 posto bio prekršaj na Goluboviću (kod izjednačujućeg gola Rukavine, op.a.). Vida je išao izravno na njega, a Rukavina je zabio gol. To je moja točka gledišta, a i sudac je to morao vidjeti", dodao je.

"Nadam se da će sudac u Zagrebu biti bolji nego Čeh. Definitivno nas je oštetio u prvom susretu. Ne zaboravite da će se u sastav Dinama vratiti Šimunić i Leko", zaključio je 37-godišnji bugarski stručnjak.

Uzvratni susret drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Ludogoreca igra se u srijedu, 25. lipnja od 20:45.

Foto: ludogorec.net

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Apsolutni autsajder na krovu Europe

    Piše: Petar Jenjić

    Apsolutni autsajder na krovu Europe

    Europsko prvenstvo 2004. godine donijelo je jedno od najvećih iznenađenja u povijesti reprezentativnog nogometa kada je do zlata stigla...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.07.2012. u 15:11
    Bumo vidli...
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir23.07.2012. u 12:27
    "Napast ćemo dinamo".........odlićno!
    Mithrandir
  • bubici22.07.2012. u 20:35
    Leko je dobio dužu kaznu je mu je to bilo drugo hlađenje u istoj sezoni.
    bubici
  • Obrisan korisnik22.07.2012. u 19:12
    bas su realne te vrijednosti igraca,cuj mi skuplji od basela koji znamo kak je igro u LP,a kako smo mi,tak da je meni ta procijena smijesna
    Obrisan korisnik
  • aco07822.07.2012. u 18:28
    samo sudac sudac sudac...bla bla bla bla
    aco078