Nogomet

Kranjčar: "Za tri do četiri tjedna ću biti u najboljem izdanju"

Mišo Gulić • utorak, 24.07.2012.
Kranjčar: "Za tri do četiri tjedna ću biti u najboljem izdanju"
Foto: Kristijan Komarica

Dynamo Kijev u prvenstvo je ušao s dvije minimalne pobjede od 1:0, dovoljne da u društvu još šest momčadi ima stopostotan učinak. Zadovoljan je ostvarenim bio i hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Kijevski Dynamo je u drugom kolu ukrajinskog nogometnog prvenstva slavio u gradskom derbiju u gostima kod Arsenala s minimalnih 1:0, čime je i dalje ostao na savršenom učinku u prvenstvu.

Svoje viđenje utakmice, u kojoj je jedini zgoditak djelo Browna iz treće minute, dao je i Niko Kranjčar za službene klupske stranice: "Dynamo je bio puno bolji u tom susretu i zasluženo je pobijedio. Zabili smo rani gol, imali još nekoliko velikih prilika da povećamo prednost, ali nismo uspjeli zabiti."

Kranjčar je igru napustio u 68. minuti, a također nije propusti nahvaliti i svog suigrača Miguela Velosa koji je još jedno u nizu ovoljetnih pojačanja: "Želim mu čestitati, jer je njemu ovo bila prva utakmica. Riječ je o dobrom, iskusnom igraču koji će momčadi donijeti mnogo toga dobroga."

"Ukrajinska liga je dosta jaka i gledajući naše suparnike i njihovu kvalitetu mogu reći da je ispunila sva moja očekivanja", dodao je hrvatski veznjak.

Za kraj, Kranjčar je rekao da je zadovoljan svojom igrom te da će s vremenom dosegnuti punu formu i tako još više pomoći svojoj novoj momčadi: "Kao što sam i očekivao, svakim danom moje stanje i forma se poboljšavaju. Mislim da ću za tri ili četiri tjedna biti u stanju pokazati svoje najbolje osobine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 01:01
    Niko je jedan od rijetkih hrvatski nogometaša koji može biti primjer i kao nogometaš i kao čovjek!Kompletna osoba,koja svoj privatni život drži na medijskoj distanci ,a u nogometu se iako često osporavan dokazo kao veliki nogometaš,a to je najbolje pokazao u kvalifikacijama za euro 2012!I zasigurno... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2012. u 21:02
    Niko je igrač sa velikim karakterom i potencijalom koji bi dominirao i u većim klubovima !!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2012. u 18:54
    kranjcar svojim ponasanjem i igrama moze bit primjer svim mladim nogometasima...kad bi se bar ugledali na njega i na dadu prsu..to su igraci
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2012. u 14:47
    Ti si trebo biti Top davno!
    Obrisan korisnik