Nogomet

Ludogorec najavio žalbe Uefi na suca i zbog rasističkih povika

Ante Zovko • četvrtak, 26.07.2012.
Ludogorec najavio žalbe Uefi na suca i zbog rasističkih povika
Foto: Kristijan Komarica

Eliminacija Ludogoreca u drugom pretkolu Lige prvaka mogla bi povući repove za Dinamo zbog događanja na terenu, ali i izvan njega. Hrvatskom prvaku najvjerojatnije prijeti nova novčana kazna.

Dinamo je u srijedu pobijedio 3:2 bugarskog prvaka u Maksimiru u dramatičnoj završnici. Domagoj Vida postigao je odlučujući pogodak u osmoj minuti sudačke nadoknade nakon što je ona iznosila pet mniuta.

Ludogorec je preko svojih službenih stranica poručio da će Uefi prijaviti glavnog suca, Nijemca Felixa Zwayera, ali neće, čini se, sve na tome stati.

U loži Maksimirskog stadiona bugarska delegacija na čelu s predsjednikom Kirilom Dumščijevim zalivena je pivom te vrijeđana povicima "Cigani", navodi Ludogorec.

Ističe i da su istim povicima vrijeđani i njihovi igrači na terenu te da će Uefi otići prijava za rasističko vrijeđanje.

Klub iz Razgrada uputio je i packu predsjedniku Bugarskog nogometnog saveza Borislavu Mihajlovu koji se, kao ni na prvoj, nije pojavio ni na drugoj utakmici, za razliku od hrvatskog kolege Davora Šukera koji je bio na obje utakmice, navodi se na službenoj stranici Ludogorca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 22:34
    ha, nevjerujem da još nisu svjesni da su iritirali svakog ko je gledao utakmicu a pogotovo suca utakmice... mislim da su igrali sa partizanom da bi navijao za partizan....  dobro , ne bi baš za partizan... al ovo za rasističko vrijeđanje je stvarno tragikomično... sad jadni... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 16:05
    Sused-Soecc je rekao samo istinu!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 13:28
    e Bugari, samo par riječi vezano za vaše žalbe: KO VAS J*BE!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 12:57
    više nikoga ne bi čudilo da je ovo istina, nažalost
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 12:48
    Mislio sam sarkastično reći da je sigurno opet Mamić kriv, a onda shvatim da zapravo je. Kaj nisu urlali 'Mamiću, cigane'?  A što se tužbe tiče, mogu tužiti jedino svog kondicijskog trenera i vlastitu liječničku službu. Jadni igrači nakon drugog gola ostali bez snage i morali odmarati... [više na forumu]
    Obrisan korisnik