Nogomet

Hajduk i Inter zamijenili domaćinstvo, talijanski gigant na Poljudu 2. kolovoza

Bernard Jurišić • petak, 27.07.2012.
Hajduk i Inter zamijenili domaćinstvo, talijanski gigant na Poljudu 2. kolovoza
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hajduk je uspješno riješio "latvijsko pitanje", iako u uzvratu protiv Skonta nije briljirao igrom, a u sudačkoj nadoknadi prilično "smrznuo" svoje navijače. No, cilj je ostvaren, na Poljud stiže milanski Inter i to za tjedan dana - 2. kolovoza...

Hajduk je odradio zacrtano, Skonto je prošlost, Inter budućnost. Nije u Rigi Hajdukova momčad briljirala igrom, ali do treće minute sudačke nadoknade nije ni domaćin bio posebno opasan po splitska vrata. Izdržali su Bili i sad ih čeka "dvosjekli mač". Spektakl s Interom u kojemu će se napuniti stadion i tražiti koliko-toliko povoljan rezultat za uzvrat na San Siru.

"Ostvarili smo naš cilj, plasirali smo se u sljedeće kolo. Šteta što smo izgubili, mislim da bi bilo najpravednije da je utakmica završila neodlučeno. Primili smo taj gol u posljednjim trenucima utakmice, no Skonto nam nije stvarao neke velike probleme dotad i mislim da do zadnjih trenutaka naš prolaz ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje", rekao je trener Mišo Krstičević nakon utakmice u Rigi.

Cijene ulaznica za Hajduk - Inter

Sjever: 80 kn
Istok: 160 i 180 kn
Zapad: 220 i 250 kn
Jugoistok A: 200 kn
Ulaz U: 120 kn
Loža B: 500 kn

Još Bili ne mogu početi intenzivno razmišljati o talijanskom gigantu, u nedjelju ih čeka gradski derbi protiv Splita.

"U sedam dana smo igrali tri utakmice i sve su nam bile jedna važnija od druge. Zadovoljni smo što smo klubu i navijačima omogućili još jedan spektakl, ali prije toga nas čeka gradski derbi protiv Splita. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo dosta igrača koji nisu u isto vrijeme počeli pripreme i trebat će nam malo vremena da se posložimo."

Iz Hajduka je danas i službeno potvrđeno kako su Hajduk i Inter zamijenili domaćinstva, pa će Splićani biti domaćini u prvoj utakmici 2. kolovoza, a na San Siru će Bili istrčati 9. kolovoza.

"Zahtjev za zamjenu domaćinstva došao iz Intera, a prihvaćen je primarno zbog ozbiljnih financijskih poteškoća pod kojima klub posljednjih mjeseci posluje. Iako mu neki prognoziraju skori kraj stogodišnje tradicije, čvrsto vjerujemo da uz podršku naših navijača i punih tribina možemo prebroditi i vrlo tešku situaciju u kojoj se naš Hajduk trenutno nalazi", stoji u službenom priopćenju iz splitskog kluba.

"Ludilo" glede ulaznica već je početo, u klub je već stiglo nekoliko tisuća rezervacija i nema nikakve dvojbe da će Poljud biti "pun kao šipak", puniji nego protiv Barcelone prije godinu dana. Hajdukovi pretplatnici već su si osigurali ulaznicu za Inter, a uskoro će krenuti i prodaja pojedinačnih ulaznica za novi poljudski spektakl narednog tjedna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava30.07.2012. u 00:38
    www.ulaznice.hr................počela je prodaja maloprije......ajmooooooooooo Inter dobiti
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik28.07.2012. u 10:14
    ma od Hajduka je nažalost ostalo samo ime...di su sad oni dani kad su ovakvi velikani strepili pred gostovanje na poljud...al to su bila druga vrimena...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.07.2012. u 18:51
    E moj Dinaminjo... ispušit od Debrecena i nije tolika sramota koliko prodat utakmicu Lyonu, kojima je, gle čuda, tribalo baš 6 golova razlike. Jednog dana će to Ajax naplatit, s kamatama, bez brige... A ti lipo pusti na miru Hajdukove i drži se Dinamovih katastrofa... i rekorda koje... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Dinaminjo27.07.2012. u 15:43
    A gle, stradat od Intera nije sramota, Debrecen će ostat neizbrisiv po tom pitanju..
    Dinaminjo
  • Hektor33327.07.2012. u 14:37
    niko kao hajduk iz splita
    Hektor333