Nogomet

Badelj: "Ne ciljamo na osvetu, samo želimo prolaz"

Borna Rupnik • utorak, 31.07.2012.
Badelj: "Ne ciljamo na osvetu, samo želimo prolaz"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski je prvak u utorak otputovao prema Tiraspolu, gdje će u srijedu odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. Unatoč neizvjesnim ogledima protiv Ludogreca, Dinamovi su igrači optimisti...

U osmoj minuti sudačke nadoknade uzvratne utakmice protiv bugarskog Ludogoreca Dinamo je osigurao prolaz u treće pretkolo Lige prvaka. Tamo ga čeka Šerif iz Tiraspola, prvak Moldavije, koji je već jednom, prije dvije godine stao na put maksimirskom klubu.

Domagoj Vida: "Protiv Cibalije smo pružili kvalitetnu utakmicu, dobro pripremljeni i puni samopouzdanja putujemo u Moldaviju. Šerif ne bi igrao treće pretkolo Lige prvaka da nije dobra momčad, no Dinamo ima svoj cilj. Želimo li opet u Ligu prvaka, moramo proći i ovu prepreku".

"Ne ciljamo na osvetu, samo želimo prolaz. Dodatna nam je motivacija što su nas tada izbacili makar smo mi bili bolji, kao i poziv na oprez", prenose službene klupske stranice riječi kapetana Modrih, Milana Badelja.

Badelja muče zdravstveni problemi s tetivom, ali trener Ante Čačić može računati na njega. "Ovakve se utakmice ne propuštaju", kaže Badelj, "i bit ću na terenu i dati sve od sebe za što bolji rezultat".

"Bolji smo od Šerifa, vjerujemo u prolaz i želimo pobijediti već u Tiraspolu kako bi nam u Zagrebu bilo lakše", zaključio je.

Josip Pivarić prije dvije godine nije bio član Dinama, a uvjeren je da će ova generacija ponovno igrati i četvrto pretkolo Lige prvaka.

"Sjećam se da je Dinamo bio bolji od Šerifa, ali ipak na kraju ispao. Nama se to neće dogoditi. Pokušat ćemo slaviti već u Moldaviji i tako napraviti veliki korak prema sljedećem krugu", izjavio je mladi bek Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir31.07.2012. u 13:07
    To moraju proći. Sa time bi osigurali minimum EL i tekme do Božića.
    Mithrandir
  • nido31.07.2012. u 12:48
    Iskreno, ovi su duplo slabiji od Bugara...
    nido