Nogomet

Prosinečki dobio podršku uprave Crvene zvezde

Lovro Štrbinić • utorak, 31.07.2012.
Prosinečki dobio podršku uprave Crvene zvezde
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Crvena zvezda pod vodstvom Roberta Prosinečkog nije previše uvjerljivo krenula u ovosezonske europske ispite, ali je ipak izborila treće pretkolo Europske lige. Uoči ogleda s Omonijom uprava je pružila podršku strategu beogradskog kluba...

Nakon velike drame u utakmicama drugog pretkola Europske lige Crvena zvezda je eliminirala bjeloruski Naftan ukupnim rezultatom 7:6. Izvedba igrača je u oba susreta oscilirala, ali Robert Prosinečki i dalje uživa povjerenje Uprave i navijača, pokazalo se to nakon Sjednice UO kluba.

Sjednica Upravnog odbora održana je u prostorija nogometnog kluba Crvena zvezda uz prisustvo svih članova, a u priopćenju se navodi: "Upravni odbor nogometnog kluba Crvena zvezda usvojio je izvještaj trenera Roberta Prosinečkog o prijelaznom roku i daljnjim planovima, trenutnom stanju u ekipi, kao i pripremama za susret s Omonijom."

"Upravni odbor je šefu stručnog stožera dao bezrezervnu podršku ističući da je trenutak za maksimalno zalaganje svih prvotimaca. Pružena je bezrezervna podrška i momčadi pred važne oglede s Omonijom i početak domaćeg prvenstva", navodi se u nastavku.

Također, usvojen je financijski izvještaj za prošlu godinu te izabran novi odbor za Hitna pitanja. U svakom slučaju, na Marakani vlada opća mobilizacija pred vrlo važan europski ispit, u kojem će ponajviše u obrambenom dijelu morati prikazati mnogo uvjerljiviju izvedbu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!