Nogomet

Srđan Andrić preselio kod Branka Ivankovića

Josip Tolić • utorak, 31.07.2012.
Srđan Andrić preselio kod Branka Ivankovića
Foto: Duje Bonačić

Nakon pet godina u splitskom Hajduku, veznjak Srđan Andrić preselio je u Ujedinjene Arapske Emirate. 32-godišnjak se priključio Al Wahdi, sastavu koji vodi hrvatski stručnjak Branko Ivanković.

Bivši hrvatski reprezentativac Srđan Andrić novi je igrač Al Wahde, šestoplasiranog sastava lige Ujedinjenih Arapskih Emirata prošle sezone. Andriću prilagodba na Abu Dhabi neće biti teška jer će ga trenirati varaždinski stručnjak Branko Ivanković.

"Imamo mladu momčad, tako da je iskusan igrač poput Srđana dobar izbor da bude s njima. Očekujemo da ima ulogu starijeg igrača koji će svoje iskustvo koristiti za disciplinu i stabilnost na travnjaku. Sigurni smo da će nam i kao igrač donijeti mnogo toga dobroga", izjavio je Abdulia Salem, menadžer momčadi.

Andrić je karijeru počeo u splitskom Hajduku, odakle je 2004. prešao u Panathinaikos iz Atene. Nakon tri godine među zelenima, Dubrovčanin se vratio na Poljud i tamo boravio sljedećih pet godina prije nego što se odlučio na novo poglavlje svoje karijere.

"Srđanov životopis, karijera i uspjesi kao igrača vrlo su dobri. Dolazi po visokoj preporuci trenera Branka Ivankovića i nadamo se da će se to odraziti i na travnjaku jer mu je ovo prvi put da igra na Arapskom poluotoku", istaknuo je pomoćni direktor kluba, Khalid Awad.

Andrić je četvrti stranac u Ivankovićevoj momčadi, uz gabonskog reprezentativca Erica Moulounguija, senegalskog Papa Waiga te jordanskog internacionalca Anasa Banija Yaseena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.08.2012. u 01:14
    tam su dobre pare... valjda će omastit brk
    Obrisan korisnik
  • Torca-Dubrava31.07.2012. u 22:15
    sretno
    Torca-Dubrava