Nogomet

Još jedna smrt na nogometnom terenu, preminuo nigerijski internacionalac

Ivan Dominik • nedjelja, 05.08.2012.
Još jedna smrt na nogometnom terenu, preminuo nigerijski internacionalac
Foto: Kristijan Komarica

Nogometni svijet još je jednom zavijen u crno nakon što je još jedan mladi život izgubljen na terenu tog sporta. Nova žrtva profesionalnog sporta odnosno nogometa jest mladi 21-godišnji nigerijski nogometaš rumunjskog drugoligaša. Henry Ihelwere preminuo je od srčanog udara tijekom prijateljske utakmice svog kluba uoči nove sezone...

U red momaka koji su prerano napustili ovaj svijet na nogometnim travnjacima stao je i nigerijski nogometaš Henry Ihelwere, koji je preminuo za vrijeme prijateljske utakmice svog kluba, rumunjskog drugoligaša Delta Tulcee, protiv Balotestija. Nigerijac je umro od srčanog udara, kažu prvotne informacije iz Rumunjske.

Ihelwere, 21-godišnji napadač, srušio se na teren tijekom drugog poluvremena utakmice, a čak se i unatoč brzoj reakciji liječničke službe nije uspio oporaviti od infarkta.

Kao i u ranijim slučajevima smrti nogometaša na terenu, ni kod mladog Nigerijca ranije nisu bili prepoznati srčani ili bilo kakvi drugi zdravstveni problemi.

Tako je ime Henryja Ihelwerea postalo novo mlado ime koje je preminulo zbog profesionalnog bavljenja sportom, a tako je stao uz također prerano i tragično umrle - Kamerunca Marca-Viviena Foea, Mađara Miklosa Fehera, Španjolce Antonija Puertu i Danija Jarquea, te Talijana Piermarija Morosinija, čiji je slučaj bio posljednji koji je odjeknuo u medijima, i inih...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.08.2012. u 19:38
    Prokletstvo Ramsey-a se nastavlja.
    Obrisan korisnik