Nogomet

Samardžić: "Ne mislim da je Dinamo toliko bolji od nas, 4:0 nije prava razlika"

Josip Piršljin • četvrtak, 09.08.2012.
Samardžić: "Ne mislim da je Dinamo toliko bolji od nas, 4:0 nije prava razlika"
Foto: Davor Sajko

Zagrebački Dinamo i u drugom je susretu trećeg pretkola Lige prvaka pobijedio Šerif, te se na taj način "osvetio" moldavskom klubu za izbacivanje u istom rangu natjecanja prije dvije godine. Branič Miral Samardžić smatra kako su Modri zasluženo slavili, ali i da nisu toliko bolji kao što rezultat govori.

Sastav Ante Čačića osigurao je igranje europskih utakmica do Božića, no ostaje pitanje u kojem natjecanju. Šerif je pobijeđen s visokih 4:0 na Maksimiru i putuje u play-off za Europsku ligu, dok će Modri pokušati drugi put zaredom izboriti Ligu prvaka.

Slovenski nogometaš u redovima Šerifa Miral Samardžić nije mogao biti zadovoljan nastupom svoje ekipe koja je igrala prilično loše: "Što reći? Dinamo je zaslužio pobijediti. Igrali su bolje od nas, mi smo radili puno grešaka, a oni su iskoristili svaku šansu i zbog toga je prolaz zaslužen. Mi nismo igrali dobro, ništa nam nije išlo od ruke", kazao je za uefa.com.

Samardžić je ipak mišljenja kako Dinamo nije toliko bolja momčad od prvaka Moldavije, smatra kako je rezultat previsok: "Ne mislim da je Dinamo toliko bolji od nas. Krajnji rezultat je bio 4:0 što ne reflektira stvarnu razliku u kvaliteti. Dinamo je dobar klub, poznajem ih još od ranije kada sam igrao u Sloveniji. Igraju skoro svake godine Europsku ligu, ako ne Ligu prvaka", zaključio je.

Dinamov Crnogorac Fatos Beqiraj bio je sretan što se upisao u strijelce, a izrazio je želju za ponovnim igranjem Lige prvaka: "Bili smo pod pritiskom jer smo u zadnje vrijeme igrali loše. Sada smo osigurali barem Europsku ligu, no to nije naš cilj. Želimo u Ligu prvaka", istaknuo je.

"Naša igra će se popraviti. Pokazali smo to i u ovoj utakmici. Pokušavamo se poboljšati u svakom novom susretu. Mislim i kako se moja igra popravila, potrebno mi je vremena da uđem u formu, a zabio sam u zadnje dvije utakmice i sretan sam zbog toga. No, najvažnije je da smo prošli dalje", zaključuje najbolji strijelac prošlosezonske MAXtv Prve lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg10.08.2012. u 12:53
    4:0 nije pravi odnos snage ali ukupno 5:0 jeste :-)
    interreg