Nogomet

Prosinečki: "Optimist sam, vjerujem da smo najbolji klub u Srbiji"

Mišo Gulić • četvrtak, 09.08.2012.
Prosinečki: "Optimist sam, vjerujem da smo najbolji klub u Srbiji"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U novu sezonu Crvena Zvezda ulazi s ciljem da prekine petogodišnju dominaciju njihovih najvećih rivala iz Humske, Partizana. Oba trenera uvjereni su da su upravo njihove momčadi najbolje i da će titula pripasti njima...

Partizan je došao do ukupno 24 titule državnih prvaka, što je jedna manje od rekorda koji drži upravo Crvena Zvezda, stoga će naredna sezona biti posebno intrigantna, dok o motiviranosti ne treba posebno niti govoriti.

Crno-beli se su na kraju sezone zamijenili trenera, a umjesto Avrama Granta na klupu je zasjeo Vladimir Vermezović koji je rekao: "Ja sam uvjeren da smo još uvijek daleko najbolja momčad u državi, a također ćemo nastojati napraviti dobar rezultat u Europi i plasirati se u natjecanja po grupama."

S druge strane trener Crvene Zvezde Robert Prosinečki ima iste planove, a kao poticaj mu služi osvajanje srpskog Kupa u izravnom dvoboju sa svojim velikim rivalima: "Duboko sam uvjeren da smo mi najbolja srpska momčad. Sezona će biti duga i naporna, ali naš cilj je titula prvaka."

"Kao i svake sezone naš cilj je provesti jesen u Europi, u nekoj od grupa Europske lige. Naša najveća prednost su naši navijači s kojima možemo jako daleko", optimistično je zborio Prosinečki pred početak nove sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!