Nogomet

Bilić: "Nije najbolje razdoblje za Pavljučenka, ali golovi će doći"

Mišo Gulić • subota, 11.08.2012.
Bilić: "Nije najbolje razdoblje za Pavljučenka, ali golovi će doći"
Foto: Kristijan Komarica

Roman Pavljučenko do sada je samo jednom u tri prvenstvena kola tresao mrežu protivnika, stoga bolja i konkretnija izdanja od njega očekuje i Slaven Bilić...

Veliko pojačanje koje je stiglo pred početak nove sezone u Lokomotiv, Roman Pavljučenko, za sada ipak nije opravdao svoj dolazak i sve ono što su od njega očekivali navijači, ali i sam trener.

U dosadašnjem dijelu prvenstva, uz već spomenuti jedan pogodak u protivničku mrežu, ruski napadač je jedan uspio pospremiti i u vlastitu, stoga je jasno kako će morati dodatno zapeti ne bi li opravdao bogat ugovor.

"Jasno mi je da ovo nije bilo najsretnije razdoblje za njega, ali i on sam zna da ja očekujem više od njega", kazao je trener Lokomotiva Slaven Bilić te potom dodao: "Pavljučenko je napadač visoke klase i zato mnogo očekujem od njega."

Sljedeća prilika za dokazivanje je četvrto kolo u kojem Bilićeve trupe igraju protiv Alanije iz Vladikavkaza, a bivši hrvatski izbornik poručuje: "Vidim da jako dobro radi i da se ne štedi, stoga ne sumnjam da će ubrzo doći i golovi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!