Nogomet

Video: Real Madrid impresivan i protiv Celtica

Ante Zovko • nedjelja, 12.08.2012.
Video: Real Madrid impresivan i protiv Celtica
Foto: EPA

Dok se priprema za oglede s Barcelonom u Superkupu, Real Madrid brusi formu u SAD-u. Zasad to izgleda impresivno. Nakon gaženja Milana, nešto bolje prošao je Celtic.

Španjolski prvak svladao je 2:0 škotskog pandana pred nešto više od 34.000 gledatelja na Lincoln Financial Fieldu u Philadeplphiji uz dominantnu igru, a da se momčadi nisu štedile, dokazala je činjenica da je Dylan McGeough morao na pregled u bolnicu.

Prvi gol priredio Gonzalo Higuain u 22. minuti, presjekavši sjajnim dodavanjem Celticovu obranu, a Jose Callejon pospremio je loptu u praznu mrežu.

Pobjedu je zakružio Karim Benzema u 67. minuti predriblavši Adama Matthewsa i poslavši loptu u gornji kut Lukasza Zaluske koji je u 31. obranio najveću priliku Cristiana Ronalda. Portugalac je izašao u 58. minuti, zajedno s nekoliko drugih igrača.

McGeough je stradao u sudaru s Nurijem Sahinom kad ga je Realov igrač zahvatio ramenom po bradi. Škot je odveden u bolnicu na pregled. Menadžer Celtica Neil Lennon rekao je da se sumnja u frakturu čeljusti.

Utakmica sa Celticom bila je Realova četvrta u devet dana koju je organizirao Major League Soccer. Mourinhova momčad slavila je u sve četiri s gol-razlikom 14:3. Posebno impresivna bila je pobjeda 5:1 protiv Milana.

Za Celtic, koji je prošlog vikenda počeo prvenstvo, nisu nastupili prvi vratar Fraser Forster i napadač Georgios Samaras

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.08.2012. u 11:29
    Dobro izgleda Real tako da bi moglo biti zanimljivo u superkupu.
    Obrisan korisnik