Nogomet

Bilić: "Spavali smo na lovorikama"

Ante Zovko • nedjelja, 12.08.2012.
Bilić: "Spavali smo na lovorikama"
Foto: Kristijan Komarica

2:2 s Alanijom iz Vladikavkaza nije rezultat koji je zadovoljio trenera Lokomotiva Slavena Bilića koji je odgovorio i na kritike o zamjenama napadača.

Lokomotiv je u četvrtom kolu ruske lige odigrao 2:2 na domaćem terenu iako je imao dva vodstva te jedanesterac u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena. Pavljučenko i Maicon dovodili su u prednost momčad Slavena Bilića, ali je ona to dvaput prosula. Glušakov je na kraju postao tragičar kad nije iskoristio kazneni udarac.

"Naravno, nezadovoljan sam rezultatom jer smo igrali kod kuće i morali smo osvojiti sva tri boda", rekao je bivši hrvatski izbornik. "Postigli smo dva dobra pogotka nakon različitih kombinacija i stvorili mnoštvo prilika. U posljednjoj minuti dosuđen nam je jedanaesterac. Nismo imali sreće. Moram priznati da nam je Alania zadala dosta problema. Ostaje nam da nastavimo raditi i pripremiti se bolje za sljedeću utakmicu."

Izjednačenja su se dogodila brzo nakon pogodaka Moskovljana. Bilić kaže da se to njegovoj momčadi ne smije događati:

"Rekao sam igračima da smo uložili mnogo truda u postizanje pogodaka, a onda smo dopustili takve pogreške. Jednostavno smo spavali na lovorikama i nismo vršili pritisak istim intenzitetom."

Bilić je u 59. minuti uveo napadača Caiceda, a u 79. N'Doyea. Priupitan je li ih trebao ranije ubaciti u igru, rekao je:

"Poštujem Vaše mišljenje, ali u prvom dijelu moramo napadati, pa sam trebao igrača u sredini napada. Nadalje, u 59. minuti, kad je Caicedo ušao, i dalje smo igrali s dva napadača. Ne mislim da bi se nešto promijenilo da sam ih uveo ranije. Caicedo je proveo dosta vremena na terenu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!