Nogomet

Video: Kranjčar ugradio dva pogotka u pobjedu Dynama

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 13.08.2012.
Video: Kranjčar ugradio dva pogotka u pobjedu Dynama
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar postigao je prve službene pogotke u dresu kijevskog Dynama u petom kolu nacionalnog prvenstva. Veznjak je zabio prvi i treći gol svog kluba u pobjedi 4:1...

Početkom ljetnog prijelaznog roka Niko Kranjčar zamijenio je dres Tottenhama onim kijevskog Dynama, s namjerom da "oživi" svoju karijeru. U ukrajinskom velikanu dočekan je kao pojačanje, što svojim igrama polako počinje i pokazivati.

Naime, nakon što je uz ostale ovoljetne prinove bio pomalo prozivan od strane struke Dynama Kranjčar je odgovorio izvedbom u petom kolu ukrajinskog prvenstva, u domaćoj utakmici protiv Volina.

Vezane vijesti

Mrežu gostiju načeo je u 22. minuti na asistenciju Dudua, a nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu zabio je i za 3:1. Osim pogodaka hrvatskog reprezentativca, na toj utakmici dva gola za domaćine zabio je i Brown Ideye, dok je za goste poentirao Ramon Lopes. Ognjen Vukojević ovaj susret odgledao je s klupe za pričuve.

Inače, bila je to peta pobjeda Kijevljana u isto toliko kola, što je učinak kojeg je sinoć dostigao i najveći konkurent za naslov Šahtar. S Darijom Srnom u igri tijekom cijele utakmice i Eduardom na tribinama u Donjecku su domaćini svladali Vorsklu također rezultatom 4:1. Strijelci za Šahtar bili su Mitarjan u dva navrata te po jednom Dević i Teixeira, a za goste Januzi.

Ukrajinska liga, peto kolo:
Dynamo Kijev - Volin 4:1
Šahtar Donjeck - Vorskla 4:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.08.2012. u 12:23
    bravo Niko
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.08.2012. u 11:49
    SAMO TAKO....
    Obrisan korisnik
  • Balthazar13.08.2012. u 09:13
    Niko je pokazao ono što smo već i prije znali: ima dobar udarac i zna zabiti ovakve golove. Ne znam da li je netko gledao njegove igre u Dynamu, ali više od ovih golova me zanima njegovo kretanje i defanzivna igra te da li je zaista pravi playmaker momčadi. Kretanje je po meni ono što njemu najviše... [više na forumu]
    Balthazar
  • Obrisan korisnik13.08.2012. u 08:55
    Krasan prvi gol... a kod drugog mu je sjela ko dečko na devu.
    Obrisan korisnik