Nogomet

Vručina s dva pogotka donio gostujuću pobjedu Kaposvaru

Branimir Korać • subota, 18.08.2012.
Vručina s dva pogotka donio gostujuću pobjedu Kaposvaru
Foto: Martina Japundžić

Mađarsko prvenstvo je stiglo do četvrtog kola koje je otvoreno susretom Kecskemetija i Kaposvara. Kaposvar je u gostima slavio 2:1, a junak susreta bio je Bojan Vručina, strijelac oba pogotka...

Četvrto kolo mađarskog prvenstva otvorili su Kecskemeti i Kaposvar. Kecskemeti je loše ušao u sezonu i nakon četiri kola neočekivano bio bez pobjede i protiv Kaposvara su željeli sva tri boda, međutim ispriječio im se bivši igrač Slaven Belupa Bojan Vručina.

U prva tri kola Vručina se dva puta upisao među asistente, ali pogodak nije postigao sve do ovog kola. U gostujućoj pobjedi je odigrao vrlo dobro, postigao dva gola, a u nekoliko navrata je mogao i dodatno povećati pobjedu svoje momčadi.

Već u četvrtoj minuti Kaposvar je došao do vodstva zahvaljujući pogotku našeg internacionalca da bi u 16. minuti domaćin stigao do poravnanja. Sličan scenarij dogodio se u drugom dijelu, igrala se četvrta minuta nastavka kada je Vručina postigao svoj drugi pogodak i to iz velike daljine pogodivši gornji kut mreže vratara Gabora Nemetha.

Do kraja susreta rezultat se više nije mijenjao, Kaposvar je slavio 2:1 i tako upisao i drugu vrijednu pobjedu nakon što je u drugom kolu iznenadio Debrecen s 1:0.

Vručina je u igri proveo 81 minutu nakon čega ga je zamijenio Janvari dok je svih 90 minuta u dresu Kaposvara odradio Nikola Šafarić.

Ova pobjeda Kaposvaru je donijela skok na petu poziciju uz šest osvojenih bodova dok je Kecskemeti tek 12 s dva osvojena boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.08.2012. u 10:45
    Da je Rijeka pametna mogla ga je kupit njega i Šafarića,a ne Vranješa i idiote
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2012. u 09:54
    Bravo!
    Obrisan korisnik