Ostali sportovi

Giovanni Cernogoraz podijelio medalje najmlađima na Svjetskom prvenstvu u samostrelu

Sportnet • ponedjeljak, 20.08.2012.
Giovanni Cernogoraz podijelio medalje najmlađima na Svjetskom prvenstvu u samostrelu

U subotu, 18. kolovoza, u Eko parku Kraš održalo se finale 16. IAU svjetskog prvenstva u samostrelu na kojem su muška i ženska hrvatska reprezentacija osvojile prvo mjesto. Tim povodom je hrvatski zlatni olimpijac Giovanni Cernogoraz podijelio medalje najmlađima.

Eko park u Bratini se pokazao kao idealan prostor za organizaciju ovakvih natjecanja, a svoje oduševljenje nije mogao sakriti ni Giovanni: "Ambijent mi se jako sviđa, a Savez i Kraš su se, očekivano, pokazali kao izvrsni domaćini. Čini mi se da rezultat iz Londona sve više otvara vrata straljaštvu u Hrvatskoj i toplo se nadam da će ovaj sport dobiti više sponzora poput Kraša", izjavio je olimpijski pobjednik.

Kraševa prokuristica Marica Vidaković je nekoliko puta posjetila natjecanje koje se održavalo u Bratini. "Jako mi je drago zbog ostvarenja suradnje s Hrvatskim streljačkim savezom i g. Giovannijem Cernogorazom kojega smo zbog iznimnih sportskih uspjeha odlučili i nagraditi. On je nedavno postigao velik rezultat i time zasigurno predstavlja uzor svim natjecateljima koji su se okupili u našem Eko parku."

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada bili su popraćeni zabavnim programom nakon kojega je predsjednik Skupštine Zagrebačke županije, g. Damir Mrkuljan, službeno zatvorio ovogodišnje prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.08.2012. u 17:06
    Molim ministarstvo obrane da mu da što prije posao.Pri ulasku u cilj Faka i pri završetku takmićenja Cernogoraza vidjela se kolika je razlika što se tiće domoljublja između njih. Ikoliko tko voli i cijeni svoju domovinu
    Obrisan korisnik