Nogomet

Izabran nasljednik Roberta Prosinečkog u Crvenoj zvezdi

Branimir Korać • srijeda, 22.08.2012.
Izabran nasljednik Roberta Prosinečkog u Crvenoj zvezdi
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U Crvenoj zvezdi su vrlo brzo reagirali i pronašli zamjenu za Roberta Prosinečkog. Prosinečki je u ponedjeljak podnio ostavku, a vrlo brzo su se istinitima pokazale priče "ulice" koje su Aleksandra Jankovića vidjele kao novog trenera Beograđana...

Nakon lošeg ulaska u sezonu, Robert Prosinečki je napustio mjesto trenera Crvene zvezde, a zamijenio ga je Aleksandar Janković. Mladi stručnjak se u Crvenu zvezdu vraća po drugi put nakon što je prvi boravak imao prvo kao pomoćnik Slavoljuba Muslina, a zatim i njegov nasljednik na poziciji prvog trenera.

40-godišnji stručnjak je ujedno aktualni izbornik srpske reprezentacije do 21 godine i uz posao u novom klubu, obavljat će i taj izbornički posao sve do kraja kvalifikacijskog ciklusa.

"U Zvezdu dolazim u vrlo osjetljivom trenutku, nismo još preširoko razgovarali i analizirali situaciju, domaće prvenstvo već traje, a pred nama su i važni europski testovi", rekao je Janković.

Osim što je već radio u Crvenoj zvezdi i još uvijek radi u reprezentaciji do 21 godine, Janković je bio trener i belgijskog Lokerena, a o svom povratku u beogradski klub kaže: "Nisam previše oklijevao kada je stigao poziv iz mog kluba. Dijete sam Crvene zvezde i to je moja prednost. Nastavit ću gdje je započeo Robert Prosinečki, s istom energijom koju je on donio u klub."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!