Nogomet

Porto odbio 50 milijuna eura za Hulka, Bayer doveo vratara bez odštete

Josip Tolić • srijeda, 29.08.2012.
Porto odbio 50 milijuna eura za Hulka, Bayer doveo vratara bez odštete
Foto: EPA

Ponuda ruskog prvaka Zenita za Portova napadača Hulka, vrijedna 50 milijuna eura, odbijena je, priopćili su iz portigalskog kluba. S druge strane, u Bayer iz Leverkusena bez odštete pristigao je bivši Kölnov čuvar mreže Michael Rensing.

Porto je odbio ponudu Zenita od nevjerojatnih 50 milijuna eura za napadača Hulka, priopćio je predsjednik portugalskog prvaka Pinto da Costa. Problem je, čini se, u tome što ta ponuda nije došla uobičajenim putem, u izravnim pregovorima.

"Mislim da je smiješno čuti da Zenitova uprava nije potvrdila takvu ponudu kad su se srela njihova dva predstavnika" izjavio je Da Costa. Za usluge kapetana Zmajeva zanimaju se i drugi klubovi, poput Chelseaja i Tottenhama, no problem predstavlja visina odštete od 40 milijuna eura. Dogovor sa Zenitom, međutim, nije još do kraja isključen.

Problemi s novcem nisu bili problem za dovođenje vratara Michaela Rensinga iz Kölna u Bayer Leverkusen. Apotekari su, naime, 28-godišnjaka osigurali na jednogošinje razdoblje bez odštete. Bit će pričuva Berndu Lenu.

"Michael Rensing uvijek je bio ključan igrač u Kölnu i pružio je dosta sjajnih predstava tamo. Njegovo iskustvo može i pomoći će Berndu Lenu da još bolje čuva mrežu", izjavio je sportski direktor Lavova Rudi Völler.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • DeceiverOfFools30.08.2012. u 01:02
    mene zanima sta je s pricom o 90 mil ponude anzhi-a prosle sezone - pa bokte, skoro duplo neg sad
    DeceiverOfFools
  • Obrisan korisnik30.08.2012. u 00:13
    kak mi ovaj Porto fora, kad prodaju svoje udarne igrače, prodaju ih za tolke milijune da to čudo jedno a uvjek odskautiraju i kupe njegovu zamjenu za 1/10 te cifre a za 3 godine prodaju tog drugog za ajmemeni milijuna pa opet...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 20:44
    ukoliko kupe hulka, slijedi sigurna prodaja daniela s. tako da chelsea u napadu ostaje sa hulkom i torresom. ista stvar vrijedi za cavanija. navodno, u petak je sastanak sa agentima hulka i cavanije tako da je vjerojatan dolazak jednog od njih i odlazak daniela s. u foto finišu. ... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • DeceiverOfFools29.08.2012. u 20:24
    šta ce hulk chelsea-u? totalno nepotrebno trosit novce sad na njega
    DeceiverOfFools