Nogomet

Jallett: "Skupina bi mogla biti komplicirana, izbjegli smo 'velike ribe'"

Ante Zovko • četvrtak, 30.08.2012.
Jallett: "Skupina bi mogla biti komplicirana, izbjegli smo 'velike ribe'"
Foto: EPA

U Paris Saint-Germainu zadovoljni su ždrijebom Lige prvaka. Protivnici zagrebačkog Dinama vjeruju da imaju dobre šanse za prolazak u osminu finala.

Francuski doprvak završio je u skupini A s hrvatskim prvakom te Portom i kijevskim Dynamom. U jednom od najbogatijih klubova svijeta vlada optimizam.

Trener Carlo Ancelotti, koji je dvaput vodio Milan do kraja u Ligi praka, optimist je uz dozu opreza. Izjavio je za službene klupske stranice:

"Dat ćemo sve od sebe da izborimo nokaut fazu. Ovo je novo iskustvo za klub. Momčadi poput Porta, Dynama i Dinama imaju dosta europskog iskustva."

"Liga prvaka je posebno natjecanje, postoji dodatna motivacija, posvećenost. Zato se nadam da ćemo se plasirati u drugi krug."

Branič Christophe Jallet smatra da je PSG imao sreće: "Ovo je otvorena skupina. Mogla bi biti komplicirana jer smo izbjegli 'velike ribe'. Imamo dobre izglede za prolazak, pa se nadam da ćemo i uspjeti."

"Najviše pozornosti treba obratiti na Porto. Mnogo francuskih klubova gubi od portugalskih. Benfica nas je eliminirala prije dvije godine. To se ne smije ponoviti. Porto je favorit, a mi imamo dobre šanse."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.08.2012. u 09:38
    porto će vas poderati k'o sanader državni proračun!
    Obrisan korisnik