Nogomet

Leonardo: "Klubovi u našoj skupini navikli su igrati Ligu prvaka, ali PSG se ne boji"

Branimir Korać • petak, 31.08.2012.
Leonardo: "Klubovi u našoj skupini navikli su igrati Ligu prvaka, ali PSG se ne boji"
Foto: EPA

U Parizu su prilično oprezno primili ždrijeb skupina Lige prvaka. Svjesni su da je pred njima još puno posla ukoliko žele ostvariti zapažen rezultat stoga s respektom gledaju prema svojim protivnicima...

PSG je uložio veliki novac u svoju momčad i u novu sezonu je ušao s najvišim ambicijama. Parižani ne samo da žele naslov prvaka Francuske, već žele ostaviti trag i u Ligi prvaka, a ždrijeb im je podario prve protivnike u skupini.

Sportski direktor Parižana Leonardo napominje kako neće biti previše vremena za popravak ukoliko dođe do lošijeg starta.

"Liga prvaka nije maraton, to je više utrka na 100 metara i morate od samog početka biti spremni. Ne možemo još znati je li skupina teška ili lagana, to ćemo znati tek kad krene natjecanje. Na prvi pogled je samo skupina D izrazito teška", rekao je Leonardo za France Football.

S njim se slaže i trener Carlo Ancelotti. "Nalazimo se u vrlo izjednačenoj skupini. Ovo je Liga prvaka, tu nema laganih protivnika i slabih momčadi", dodao je Ancelotti.

Sportski direktor Parižana kao otegotnu okolnost za svoj klub vidi manjak iskustva igranja u Ligi prvaka.

"Ostale momčadi u skupini već su navikle igrati Ligu prvaka. Dinamo, Kijev, Porto, svi su već igrali Ligu prvaka, a Porto ju je i osvojio. No mi se ne bojimo. Na nama je da dobro uđemo u natjecanje i dobro ukomponiramo momčad."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • arsenalcro07.09.2012. u 13:57
    P$G prvi u skupini
    arsenalcro
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 15:23
    Ako bi se Pariz SG trbao bojati prvog dijela LP onda ima đaba ona silna ljetna trgovanja.To bi bio bačeni novac u vjetar
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.08.2012. u 20:58
    psg će osvoji bar 13bodova i skupa sa portom se lagano plasirat dalje.
    Obrisan korisnik
  • danchy31.08.2012. u 17:45
    e majstore, naučit ćeš da je Liga Prvaka maraton gdje moraš biti od početka 100 % (pitaj United) da bi ostvario vrhusnki rezultat. ako uđeš kao da je to "stotka" brzo ćete izletit
    danchy