Nogomet

Hulk: "Želim nastaviti pobjeđivati i osvajati trofeje"

Ante Dubravac • utorak, 04.09.2012.
Hulk: "Želim nastaviti pobjeđivati i osvajati trofeje"
Foto: EPA

Nakon što je u Europi završio prijelazni rok ruski prvak Zenit odlučio je uzdrmati svjetsko nogometno tržište s dva velika transfera. U St. Peterburg su stigli Hulk i Witsel.

Gotovo 100 milijuna eura poslao je Zenit u Portugal na adrese Porta i Benfice, a zauzvrat u Rusiju su stigli napadač Hulk te vezni igrač Axel Witsel koji će pomoći Zenitu u pokušaju da prođu grupnu fazu Lige prvaka.

23-godišnji Axel Witsel je u Benficu stigao iz Standard Liegea te je pažnju nogometne javnosti skrenuo odličnim nastupima u Portugalu, ali i u reprezentativnom dresu.

Puno poznatije ime je Brazilac Hulk koji je u posljednje dvije sezone čak 41. put zatresao protivničke mreže čemu je pridodao i 25 asistencija. izjavio je Brazilac.

"Nazvao me je menadžer i rekao kako su Porto i Zenit postigli dogovor. Ovo će biti dobro za mene, Porto i Zenit. To je još jedna pobjeda, još jedan važan korak u mom životu."

"Bio sam jako sretan u Portugalu. Želim biti sretan i u Zenitu i Rusiji. Želim nastaviti ići u istom pravcu, pobjeđivati u utakmicama i osvajati brojne trofeje, kao što sam radio u Portu," zaključio je Hulk koji je potpisao petogodišnji ugovor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dras_l04.09.2012. u 22:02
    još mi je shvatljiv Falcaov prelazak u Athletico Madrid, ali di ode ovaj ... u hladnu Rusiju! ... gladan nije bio, prešao bi prije ili kasnije u veći klub od Porta
    dras_l
  • whiteboy04.09.2012. u 21:27
    pare pare pokreću svijet politiku i nogomet
    whiteboy
  • Mr. Pennypacker04.09.2012. u 20:54
    Ne radi se ovdje o tome da je on baš htio napustiti klub. Naime sigurno se nešto u tom transferu pitalo i Porto, a cifra od 60 miljuna sigurno nije za odbiti tek tako. Porto je tipični klub koji prodaje da bi preživio, a to mu zaista odlično ide u zadnje vrijeme i zato su napravili... [više na forumu]
    Mr. Pennypacker
  • Obrisan korisnik04.09.2012. u 20:40
    @71_rakudl Porto i Zenit su bili lani u istos skupini LP, Zenit je prošao, Porto je otpao, tako da to priča baš ne pije vodu...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.09.2012. u 20:39
    ovo mi je tesko shvatljivo kao sto mi je bio i falcao u atletico
    Obrisan korisnik