Nogomet

Del Piero: "Bio sam iznenađen što me je Liverpool kontaktirao"

Ante Zovko • srijeda, 05.09.2012.
Del Piero: "Bio sam iznenađen što me je Liverpool kontaktirao"
Foto: EPA

Legendarni napadač Juventusa Alessandro Del Piero predstavljen je kao igrač Sydneyja, a usput je otkrio da je imao nekoliko ponuda iz Italije i inozemstva.

Vjerojatno najatraktivnija ponuda stigla je iz Liverpoola, ali prekasno, kad je Del Piero već dogovorio dolazak u autralski klub gdje će zarađivati oko dva milijuna eura po sezoni nakon što je prošlih 19 proveo u Staroj dami.

Klub s Anfielda reagirala je posljednjeg dana prijelaznog roka tražeći zamjenu za Andyja Carrolla koji je posuđen West Hamu. Ostao je kratkih rukava.

"Oni su bili jedan od klubova, među netalijanskim, koji su bili zainteresirani, a bio sam iznenađen što me je Liverpool kontaktirao", rekao je bivši talijanski reprezentativac na konferenciji za medije u Sydneyju.

Posvetio je par riječi novom klubu, drugom u karijeri: "Sljedeće dvije godine sam Australac. Sretan sam što sam potpisao za Sydney i sljedeće dvije godine igrat ću za njih. Kontaktiralo me mnoštvo klubova, uključujući nekoliko talijanskih, i zahvaljujem im svima."

Naglasio je da će nastaviti navijati za Juventus, a boravak Down Under pokušat će iskoristiti, kaže, i za praćenje svoje druge strasti, ragbija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 00:36
    Jedini način da se bar malo Juve iskupi jest da umirovi legendarnu desetku. Ionako i dalje prodaju dres s Del Pierovim imenom pa bi bilo jedino ispravno.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 00:30
    jos jedan od stare garde koji polako krece na "odmor"..zasluzeni !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 00:01
    Maestro
    Obrisan korisnik
  • miha105.09.2012. u 21:54
    Nema 35 godina nego 38.
    miha1
  • Obrisan korisnik05.09.2012. u 21:28
    kad sa 35 možeš birati klub i odeš u australiju da bi gledao ragbi :) kapa dolje legendo.
    Obrisan korisnik