Nogomet

Bjelanović: "Jako sam sretan, odluku sam donio u nekoliko minuta"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.09.2012.
Bjelanović: "Jako sam sretan, odluku sam donio u nekoliko minuta"
Foto: Dejan Popek

Dojučerašnji igrač talijanskog drugoligaša Verone, Saša Bjelanović, vratio se u redove Cluja gdje je već igrao u jednom dijelu svoje karijere. Bjelanović će tako umjesto dvoboja protiv Sassuola, Juve Stabije, Grosseta ili Lanciana igrati protiv Manchester Uniteda, Brage i Galatasaraya...

S 33 godine Saša Bjelanović je odradio jedan od boljih transfera u karijeri. Pomalo nenadano je odjeknula vijest kako ga je ponovno angažirao rumunjski Cluj koji je očito zadovoljan Bjelanovićevim igrama iz prvog razdoblja u ovom klubu u sezoni 2010/2011. Bjelanović je tada odradio 13 utakmica i postigao tri pogotka, a ovu sezonu je započeo u talijanskoj Serie B u dresu Verone.

"Jako sam sretan. Bila je to brza odluka koju sam donio bez imalo premišljanja. Trebalo mi je svega nekoliko minuta da se odlučim na povratak u Cluj", izjavio je Bjelanović za rumunjske medije.

S Clujom ga očekuje nastup u Ligi prvaka gdje je rumunjska momčad smještena u tešku skupinu u koju ulazi kao autsajder.

"Skupina je teška, ali utakmicama moramo prilaziti korak po korak. Moramo ići od utakmice do utakmice. Najvažnije je da se tako postavimo i ako tako budemo razmišljali kroz cijelu sezonu, imat ćemo prilike za uspjeh", dodao je Bjelanović.

Predsjednik Cluja Iuliu Muresan inzistirao je na dolasku Bjelanovića koji bi trebao pojačati konkurenciju u napadu i pružiti podršku Pantelisu Kapetanosu, prvom napadaču Cluja.

"Trebali smo pod hitno pojačanje u napadu kako bismo olakšali posao Pantelisu. On igra jako dobro i zabija puno pogodaka, međutim jasno je da ne može igrati sve utakmice i ponekad mu je potreban odmor", obrazložio je Muresan.

Inače, i 2010. godine kada je Bjelanović dolazio u Cluj, stigao je iz talijanske Serie B kada je bio član Vicenze. Ovaj put dolazi iz Verone i nada se minutaži i dobrim igrama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 18:53
    Važno da je sretan u svojoj odluci-sretno mu bilo
    Obrisan korisnik