Nogomet

Blatter ostaje na čelu Fife do 2015. godine

Josip Piršljin • petak, 07.09.2012.
Blatter ostaje na čelu Fife do 2015. godine
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Aktualni predsjednik krovne svjetske nogometne federacije Fife, Sepp Blatter, odgovorio je kritičarima kako se ne misli povući sa svoje funkcije sve do kraja mandata, odnosno do 2015. godine.

Iako je često na meti kritičara, predsjednik Fife Sepp Blatter odlučan je u namjeri da još jedan četverogodišnji mandat odradi do kraja. Poručio je kako ne razmišlja o odlasku, te da će se svi koji ga ne žele na čelu Fife morati strpjeti.

"Postoje ljudi u medijima koji me love, proganjaju, ali ne možeš biti dobro prihvaćen od svih, to je nemoguće. Ja samo radim svoj posao, a to traje već dugi niz godina. Radim ga po savjesti sukladno s obvezama i ljubavi prema nogometu", rekao je.

"Znam da neki misle kako sam predugo na ovoj poziciji predsjednika Fife, ali na kongresu 2011. godine velikom je većinom odlučeno da mi se ukaže povjerenje na još četiri godine stoga me pustite da završim taj posao", kazao je Švicarac.

Blatteru se zamjera loše vođenje najviše svjetske nogometne organizacije i slučajevi korupcije, te brojni gafovi. Ipak, 76-godišnjak je na kraju poručio svojim neistomišljenicima: "Recite onima koji me žele otjerati da se još malo strpe", zaključuje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis07.09.2012. u 19:26
    čestitam seppe, jači si i od sudbine! svaka ti dala. :D
    cameosis
  • Yakov07.09.2012. u 15:30
    ovaj je gori od vlatka markovića
    Yakov
  • Zdren07.09.2012. u 14:39
    Radim ga po savjesti sukladno s obvezama i ljubavi prema nogometu", rekao je. naravno. €$$L
    Zdren