Nogomet

Mihajlović: "Remi je pravedan, moram biti zadovoljan"

Branimir Korać • nedjelja, 09.09.2012.
Mihajlović: "Remi je pravedan, moram biti zadovoljan"
Foto: EPA

Dok Škoti žale što nisu došli do sva tri boda na startu kvalifikacija u utakmici protiv Srbije, srpski izbornik Siniša Mihajlović bod vidi kao najpravedniji ishod...

Srbija nije previše pokazala u Glasgowu, izabranici Siniše Mihajlovića su se postavili čvrsto, međutim nisu iz toga izvukli nešto više od remija. Domaćin je bi opasniji i više je prijetio što izbornika Srbije na kraju mora ostaviti zadovoljnim s ovim rezultatom.

"Škotska je imala nekoliko prilika u prvom poluvremenu i dvije-tri u drugom dijelu. Moram biti zadovoljan s bodom na startu kvalifikacija, no svjestan sam da moramo promijeniti neke stvari ako želimo biti bolji u nastavku natjecanja. Ipak, ukoliko ne možete do pobjede, važno je ne izgubiti", komentirao je nakon meča Mihajlović.

Srbija u Glasgow nije došla po bod već po sva tri. Međutim, na terenu se to nije vidjelo, vrlo teško su Mihajlovićevi igrači ulazili u priliku za postizanje pogodaka.

"Moram reći da je 0:0 pravedan rezultat.Iskreno, očekivao sam da ćemo u ovom meču uzeti sva tri boda, ali smo napravili neke pogreške koje su nas zaustavile na putu do pobjede."

Prisutne na konferenciji za novinare zanimao je Mihajlovićev komentar na incident u kojem je Steven Naismith laktom udario Srđana Mijailovića dok nisu bili u posjedu lopte. Mihajlović to nije vidio kao nešto sporno već je samo kratko prokomentirao: "Ovo je nogomet, a ne balet."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 15:23
    Bar je realan za razliku od Štimca. P.S. Palac gore za komentar o faulu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 14:02
    Sulejmani je povrijedjen, a bice u konkurenciji protiv velsa..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 12:53
    Ne zna baš, imaju i oni izvrsnih igrača. Recimo Kolarov bi nama došao ko budali šamar, to je valjda jasno. I taj Sulejmani, tip igrača kakvog mi uopće nemamo. Ne znam zašto ga onaj ludonja ne koristi.. al dobro za nas i ostale konkurente.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 12:30
    kolko god smo loši, ako ne možemo biti ispred ovakve Srbije, onda ne moramo ni igrati kvalifikacije očekujem borbu s Belgijom za prvo mjesto, sve ispod toga je neuspjeh
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 11:56
    ma ta srbija je kurac od sastava,jos su se kurcili da bi im od nasih igrao samo modric a kad sam im pogledo sastav jucer jedva sam prepoznao da je to srbija i to sam uspio skontat radi ivanovica,subotica i kolarova
    Obrisan korisnik