Nogomet

Ivanović: "Škotska može pobijediti Srbiju i Srbija može pobijediti Škotsku. Remi je OK za početak"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 10.09.2012.
Ivanović: "Škotska može pobijediti Srbiju i Srbija može pobijediti Škotsku. Remi je OK za početak"
Foto: Kristijan Komarica

Reprezentacija Srbija je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu otvorila osvojenim bodom u Škotskoj. Unatoč tome što smatraju da su bolji od Otočana, srpski reprezentativci zadovoljni su ostvarenim rezultatom.

Međusobnim ogledom u kojem nije bilo pogodaka Škotska i Srbija započele su svoje put prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Škoti kao domaćini su željeli više i žale što nisu iskoristili prednost domaćeg terena, dok se gosti nešto zadovoljniji pripremaju za utakmicu protiv Walesa u utorak.

"Mislim da Škotska može pobijediti Srbiju i Srbija može pobijediti Škotsku. Remi je OK za početak", riječi su kojima se osvrnuo na subotnji susret kapetan Srbije i branič Chelseaja Branislav Ivanović.

Osvrnuo se Ivanović potom i na sam susret: Imali su nekoliko prilika nakon naših grešaka, a mi smo također imali dvije ili tri prilike. Ipak, mislim da je na kraju rezultat pravedan, a mi možemo biti zadovoljni bodom na jednom od najtežih gostovanja za nas."

Zadovoljan napravljenim je i Aleksandar Kolarov, koji je bio spreman na ovakav tijek susreta na Hampden Parku: "Znali smo kako igraju, s dugim loptama. Dobri su na odbijenim loptama i iz prekida. Napravili smo nekoliko pogrešaka i mogli su zabiti pogodak, ali na kraju je 0:0 zadovoljilo obje strane."

"Igrali su kod kuće, ali mislim da smo mi bolja momčad od njih", rekao je branič Manchester Cityja, dodajući još ponešto o škotskom načinu igre. "Mislim da sve reprezentacije s Otoka igraju na takav način, koristeći duge lopte. Posljednju prijateljsku utakmicu igrali smo protiv Irske pa smo se naviknuli na takve momčadi", njegov je zaključak.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.09.2012. u 00:10
    lopta je okrugla! danas svi igraju nogomet! igra se 11 na 11! može još neka floskula??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.09.2012. u 17:21
    toliko su loši i škoti da je jedina točna tvrdnja: škotska ne moze pobijediti srbiju i srbija ne moze pobijediti škotsku. 1 1 je za njih avion.
    Obrisan korisnik