Košarka

Bogdanović: "Razgovarao sam s Repešom, ali zasad nije bilo prave ponude"

Josip Piršljin • četvrtak, 13.09.2012.
Bogdanović: "Razgovarao sam s Repešom, ali zasad nije bilo prave ponude"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović priznao je kako su obavljeni određeni razgovori s Jasminom Repešom oko mogućeg prelaska iz Fenerbahčea u Unicaju, no ništa konkretno nije dogovoreno.

Bojan Bogdanović se nakon uspješno odrađenih kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Sloveniji sljedeće godine nalazi na odmoru, a uskoro ga očekuje početak klupske sezone u Fenerbahčeu. No, još nije definitivno poznato za koga će igrati jer se za njega ozbiljno zainteresirala Unicaja, odnosno Jasmin Repeša.

"Razgovarao sam s Repešom još za vrijeme reprezentativnih akcija. Rekao mi je mnogo dobrih stvari o Malagi, o cijelom projektu, ali ne mogu puno o tome pričati jer imam još dvije godine ugovora u Fenerbahčeu", kazao je Bogdanović za španjolske medije.

"Razgovori između Malage i mene nisu još bili ozbiljni, zasad nije bilo prave ponude. Fenerbahče je od mene tražio da budem u klubu u nedjelju i to ću i učiniti", kaže Bogdanović za čije je usluge zainteresiran Repeša koji je od ove sezone trener Unicaje.

Ukoliko bi se transfer realizirao, Bogdanović bi postao treći hrvatski igrač u redovima španjolskog kluba nakon Luke Žorića i Krunoslava Simona. "Žorić mi je rekao mnogo toga lijepog o Malagi, o klubu, o organizaciji, o svemu. On i Simon su veliki prijatelji i zaista su sretni što će moći igrati zajedno, ovdje za Unicaju", rekao je bivši igrač Cibone.

Izbornik talijanske reprezentacije i trener Fenerbahčea, Simone Pianigiani, vjeruje kako će Bogdanović ostati u Turskoj: "Ne čitam španjolske medije, nemam vremena ni za talijanske. Sretan sam s igračima koje imam na raspolaganju, a Bogdanović će ostati s nama jer je naš igrač", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2012. u 09:25
    bojan dogodine sigurno u netse...
    Obrisan korisnik
  • vlacng13.09.2012. u 20:30
    Hoce,hoce...
    vlacng
  • Jon Snow13.09.2012. u 18:54
    Kako je krenilo Bojan neće ići u NBA :/
    Jon Snow