Zimski sportovi

Letang: "Ovo je prilika koja se nudi jednom u životu"

Josip Piršljin • četvrtak, 13.09.2012.
Letang: "Ovo je prilika koja se nudi jednom u životu"
Foto: Davor Sajko

Nakon solidnog početka u novoj sezoni EBEL-a, hokejaši Medveščaka se pripremaju za nove utakmice koje će odigrati u pulskoj Areni na otvorenom. Tom Zanoški je priznao kako je nestrpljiv, a kapetan Alan Letang vidi to kao priliku koja se ne smije propustiti.

Medveščak je s tri od moguća četiri boda startao u novu sezonu regionalne lige. Pobjeda je upisana na uvijek neugodnom gostovanju kod Albe, a bod je uzet u Ledenoj dvorani nakon što su gosti iz Salzburga bili bolji nakon raspucavanja. Sada slijedi spektakl u pulskoj Areni.

"Nestrpljivi smo. Vidjeli smo slike postavljanja leda, ali nije to to. Vjerujem da će nam sve sjesti i svega ćemo postati svjesni tek u četvrtak kada dođemo u Pulu, odradimo prvi trening i vidimo te zidine", rekao je Tom Zanoški, strijelac u zadnjoj utakmici protiv Red Bulla.

U Puli gostuju Olimpija i Vienna, a Zanoški smatra kako je dobro što se od Medveščaka očekuju sjajni rezultati: "Pritisak je dobra stvar. Ako nema pritiska, znači da nema visokih očekivanja. Mi od sebe, od našeg kluba očekujemo puno, a isto tako i navijači", kazao je za službenu web stranicu Medveščaka.

Zanoški je istaknuo kako se spektakl u rimskom amfiteatru može nadmašiti samo jednom stvari: "Da osvojimo naslov EBEL-a, ovdje bi bila ludnica. To želim doživjeti jer znam koliko bi to ovdje ljudi cijenili i koliko bi to bio veliki uspjeh. Ne odlazim iz Hrvatske dok se to i ne ostvari", zaključio je.

Kapetan Medvjeda Alan Letang smatra kako se utakmice u Puli nikako ne smiju propustiti: "Za igrače će ovo biti nevjerojatan vikend. Ovo je prilika koja se nudi samo jednom u životu ili nijednom. Utakmice u pulskoj Areni još su značajniji događaj ako znate da dolazi od kluba i zemlje u kojoj je hokej doživio veliku preobrazbu u posljednje četiri sezone, a i ja ovo drukčije doživljavam s obzirom da sam ovdje otpočetka, otkako Medveščak igra u EBEL-u."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.09.2012. u 17:20
    biti će to svijetski spektakl.Pula i Hrvatska vrtjet će se na svim televizijama širom svijeta
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.09.2012. u 16:07
    zig zag ajmo medvjedi po dvije pobjede
    Obrisan korisnik