Zimski sportovi

Utakmica Medveščaka i Olimpije počela sa sat i pol zakašnjenja

Iz pulske Arene:Borna Rupnik • petak, 14.09.2012.
Utakmica Medveščaka i Olimpije počela sa sat i pol zakašnjenja
Foto: Davor Sajko

Utakmica Medveščaka i Olimpije u pulskoj Areni ipak će biti odigrana, nakon što su igrači uspješno odradili zagrijavanje...

Susret trećeg kola EBEL-a počeo je sa sat i pol zakašnjenja. Vodila se velika "bitka" s ledenom podlogom, no organizatori su naizgled izgubljenu situaciju pretvorili u ono najpoželjnije i najiščekivanije - hokejski spektakl.

Igrači su na led, na zagrijavanje, izašli poslije 22 sata te su kapetani potom dali svoje mišljenje da se međusobni dvoboj može odigrati.

Tu su odluku potvrdili treneri i vodstvo lige.

U 22:37, Medveščak je napokon ušao u hokejsku povijest, zaigravši protiv gostiju iz Ljubljane u rimskom amfiteatru, pred još jednom ispunjenim tribinama.

Susret je trebao početi u 21 sat, no led tada nije bio u prihvatljivom stanju te je bacanje paka odgađano prvo za 22 sata, a potom i za 23. Činilo se kako sve vodi prema odgodi okršaja Medvjeda i Zmajčeka za subotu.

Najveće je probleme organizatorima stvorilo kišno nevrijeme, nakon čega im je preostalo tek nešto više od 24 sata za saniranje novonastalih poteškoća.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava15.09.2012. u 15:00
    nema bodova.........
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik15.09.2012. u 00:14
    Alpski srbi nemaju šanse.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2012. u 00:13
    Loši su uvjeti za klizanje tako da Medveščak ne može doći do rezultata kojega je očekivao. Valjda će biti bolje protiv austrijanaca samo su oni puno jači od Olimpije.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2012. u 23:16
    strah me da se ovaj veliki spektakl u hrvatskoj ne pretvori u veliki belaj ako pukne led. mi u bosni imamo leda na izvoz ali kvalitetnog hokeja ni za lijek:)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2012. u 22:54
    netrebaju mi plusevi, treba mi link...:-)
    Obrisan korisnik