Zimski sportovi

Zanoški: "Nismo sumnjali hoćemo li igrati, samo kada ćemo igrati. Nije nam bio problem čekati"

Iz pulske Arene:Borna Rupnik • subota, 15.09.2012.
Zanoški: "Nismo sumnjali hoćemo li igrati, samo kada ćemo igrati. Nije nam bio problem čekati"
Foto: Davor Sajko

Tomislav Zanoški postigao je prvi pogodak Medveščaka u pulskoj Areni, no nije mogao sa suigračima proslaviti pobjedu. Ipak, ostali su pozitivni dojmovi...

Prva utakmica Arena Ice Fevera u Puli okončana je tek nešto prije 1 sat ujutro, a hokejaši Martyja Raymonda ostali su praznih ruku. Međutim, ostao im je dojam nesvakidašnjeg ugođaja.

"Drago nam je bilo odigrati ovakav susret, i zbog nas samih i zbog navijača, dugo smo to čekali", rekao je poslije posebnog susreta u rimskom amfiteatru Tomislav Zanoški, koji je svojim pogotkom inicirao pokušaj Medveščakovog povratka u rezultatski egal.

No, bilo je dosta problema prije utakmice sa stanjem leda u Areni: "Treba biti fleksibilan, svi se moraju malo prilagoditi radi ovakvog spektakla. Nismo sumnjali hoćemo li igrati, samo kada ćemo igrati. Nije nam bio problem čekati, a što god se događalo, događalo se i jednima i drugima te to ne može biti nikakva isprika. Mi smo profesionalci i moramo biti spremni na sve uvjete".

Nisu u taboru zagrebačke momčadi smetnuli s uma ni konačni ishod, koji im ne ide u prilog.

"Nismo sasvim zadovoljni igrom, ovakve utakmice tijekom sezone moramo dobivati. Da smo cijelo vrijeme igrali kao u trećoj trećini rezultat bi bio drugačiji. Bilo je malo treme i nadam se da ćemo u nedjelju biti bolji", zaključio je Zanoški.

Olimpijin Žiga Pance ponudio je svoje viđenje slavljeničkog gostovanja u Puli.

"Mislim da možemo biti zadovoljni s bodovima iz ovakvog spektakla. U drugoj smo trećini bili odlični, a u trećoj smo napravili previše isključenja", konstatirao je slovenski hokejaš.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2012. u 02:09
    Pobijedili nas alpski srbi. Jebiga.
    Obrisan korisnik